מדף פיסטוק מצופה טלה
זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. אם יש לך מלח ופלפל טחון, herbes de provence, פירורי לחם, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular עצום כל כך של 36%. נסו מדף פיסטוק מעושן של כבש, מדף פיסטוק מצופה טלה, ו מדף צרוב של כבש עם טפנד פיסטוק (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C). קו גיליון אפייה עם רדיד אלומיניום. בנדיבות העונה כל מדף של כבש עם herbes de Provence, מלח, ופלפל שחור.
מחממים שמן במחבת גדולה מעל חום גבוה.
מניחים כבש במחבת ומבשלים, בראונינג מכל הצדדים, 6 עד 8 דקות.
להעביר כבש לתבנית אפייה מרופדת בנייר כסף; להפריש.
מערבבים פיסטוקים, פירורי לחם, חמאה, שמן זית וקמצוץ מלח ופלפל שחור בקערה.
מורחים חרדל על הצד השמן של כל מדף של כבש. תערובת פיסטוק על גבי חרדל.
אופים בתנור שחומם מראש עד הקרום הוא זהוב כבש ורוד במרכז, 20 עד 25 דקות.
העברה לצלחת ולתת לנוח 10 דקות לפני חיתוך.