מדף צרוב של כבש עם טפנד פיסטוק
צריך ללא גלוטן, חלב חינם, ומנה עיקרית ראשונית? מדף צרוב של כבש עם טפנד פיסטוק יכול להיות מתכון סופר לנסות. מתאים ל-3 מנות. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 41 גר' של חלבון, 112 גרם של שומן, וסך הכל 1204 קלוריות. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-7 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו פיסטוקים, עלי פטרוזיליה טריים, גרידת לימון ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 40 דקות. מתכונים דומים: מדף צרוב של כבש עם טפנד פיסטוק, מדף פיסטוק מצופה טלה, ו מדף פיסטוק מעושן של כבש.
הוראות
כדי להפוך את טפנד פיסטוק: במעבד מזון לשלב פיסטוקים, זיתים, צלפים, שום, עשבי תיבול ופירה. בעוד המכונה פועלת, לאט לטפטף בשמן זית עד התערובת הופכת משחה.
מוסיפים את ההתלהבות ואת הדופק 1 יותר זמן, מטפטף בשמן יותר במידת הצורך. שמור עד מוכן לשימוש.
הסר 2 עצמות צלעות מן המדף 8 צלעות כדי להפוך אותו מתלה 6 צלעות. ספירה משני הצדדים להסיר את העצם ה -2 וה -7. זה ייצור 6 צלעות אפילו כי הם עבים יותר מאשר צלע כבש רגיל.
חותכים 6 צלעות אפילו לתבל אותם בנדיבות עם מלח ולאפשר להם לשבת במשך 10 עד 15 דקות לפני הבישול.
מחממים תנור ל 425 מעלות F.
מעיל מחבת גדולה בטחון בנדיבות עם שמן זית ולהביא לחום בינוני גבוה. כאשר השמן חם אבל לא מעשן, מוסיפים את צלעות הטלה ומבשלים כ 2 דקות בכל צד לחום. אם המחבת מתחילה לעשן, מנמיכים את החום. צלעות צריך להיות קרמל יפה משני הצדדים.
הסר את הצלעות למחבת סדין ו schmear בנדיבות עם טפנד פיסטוק.
מניחים בתנור שחומם מראש ומבשלים עוד 4 עד 5 דקות עבור מדיום רייר.
הסר צלעות מהתנור ולתת לנוח לפחות 5 דקות לפני ההגשה.