מדרום לגבול מרק ירקות
זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. גשו לסופר וקנו סלרי, רוטב אנצ'ילדה, שן שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. נסו דרומית למרק הגבול, פיצה דרומית לגבול, ו צוללת דרומית לגבול (מתכונים דומים).
מרכיבים מנות :
340 דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ. כרוב, פרוס דק 425 דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ. שעועית פינטו, סחוט (שעועית שחורה טוב, מדי) 794 דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ. עגבניות חתוכות לקוביות 1 2 כפיות אבקת שום פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס 237 1 לב מפאלדי טרי אם אפשר גזר תינוק 2 צלעות בינוניות צלעות סלרי בינוניות, פרוסות 1 קוביית מרק עוף 3 3 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ' בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ 59 1 לב מפאלדי טרי אם אפשר רוטב אנצ'ילדה (אופציונלי, טריידר ג'ו) 237 1 לב מפאלדי טרי אם אפשר תירס קפוא 1 שן שום, טחון 0 חתיכות טופי הית' בר פלפל טחון 1 ( חצילים) בצל, קצוץ 1 חתיכות טופי הית' בר לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום 1 בצל צהוב בינוני, קצוץ טיפים עגולים לפינה #4