מה (שוקולד) חלומות עשויים עוגה
מה (שוקולד) חלומות עשויים עוגה דורש בערך 3 שעות ו -30 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 16 גרם חלבון 74 גרם של שומן, וסך הכל 1114 קלוריות. אם יש לך קצפת כבדה, תערובת עוגת השטן מזון, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-9 היו אומרים שזה פגע במקום. . מתכונים דומים: כיצד להפוך חומוס תוצרת בית חלק במיוחד ... או חלומות החומוס עשויים), חלומות מנטה שוקולד, ו עוגת שוקולד מדהימה ללא קמח עם קצפת.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). שמן וקמח שני 9 אינץ ' מחבתות אפייה עגולות.
מערבבים תערובת עוגה, 1 כוס מים, שמן, וביצים בקשת גדולה עד מעורבב היטב.
יוצקים את הבלילה לתוך מחבתות אפייה מוכנות.
אופים בתנור שחומם מראש עד שקיסם שיניים מוכנס למרכז יוצא נקי, 26 עד 31 דקות. מגניב המחבתות במשך 10 דקות לפני הסרת להתקרר לחלוטין על מתלה תיל. חותכים עוגות אחת בחצי אופקית ומניחים חצי במחבת קפיץ 10 אינץ'. שמור הנותרים 3/4 עוגה לשימוש אחר.
ממיסים שוקולד אפייה קצוץ וגבינת שמנת בקערה גדולה בטוחה למיקרוגל במרווחים של 30 שניות, תוך ערבוב לאחר כל התכה, במשך 1 עד 3 דקות (בהתאם למיקרוגל שלך). להפריש להתקרר.
מערבבים 1 כפית ג 'לטין עם 1 כף מים קרים בקערה קטנה במשך 1 דקות; מוסיפים מים רותחים ומערבבים עד שהג' לטין מומס. אפשר להתקרר.
מקציפים 3/4 כוסות שמנת מתוקה עד קצף בקערה גדולה.
מוסיפים 1/2 כפית סוכר ותערובת ג ' לטין; ממשיכים להכות עד פסגות נוקשות טופס. הרם את המקצף או מקציף ישר למעלה: הקצפת צריכה ליצור שיא חד שמחזיק את צורתו. מקפלים על 1/4 קצפת לתוך תערובת גבינת שמנת שוקולד מקורר עד מעורבב היטב; לקפל הנותרים קצפת לתערובת שוקולד כדי ליצור מוס.
מורחים מוס על העוגה מסודרים במחבת springform. מקררים בעת הכנת השכבה הבאה.
מקציפים חלמונים בקערה גדולה עד חלמונים הם צהוב חיוור. הכה ב 1/4 כוס סוכר, 3 כפות קמח, ו 1 כפית ג ' לטין עד מעורב.
להביא 1 3/4 כוסות שמנת מתוקה ותמצית וניל לרתיחה בסיר; חום נמוך בינוני.
יוצקים על 1/2 כוס שמנת חמה לתוך תערובת ביצים תוך ערבוב; מערבבים תערובת קרם הנותרים לתוך קערה.
יוצקים תערובת קרם דרך מסננת לתוך הסיר; להמשיך לבשל ולערבב עד התערובת עבה מספיק כדי מעיל האחורי של כף, על 10 דקות. אפשר פודינג להתקרר, ואז לשפוך מעל שכבת מוס במחבת springform.
מניחים עוגה במקפיא תוך ביצוע השכבה הנותרת.
להזמין 1/2 כוס שוקולד צ ' יפס; יוצקים שבבי שוקולד הנותרים בקערה גדולה.
להביא 1 1/2 כוסות שמנת מתוקה וחמאה לרתיחה בסיר נקי.
יוצקים תערובת שמנת לתוך הקערה על שבבי שוקולד. מערבבים עד חלקה שוקולד נמס. אפשר לתערובת להתקרר עד שהשוקולד גנאש מתחיל להתעבות.
עוגת מסיר מן המקפיא ולהסיר צווארון מחבת springform.
יוצקים גנאש שוקולד על עוגה; להשתמש מרית כדי להפיץ באופן שווה שוקולד על גבי הצדדים של העוגה. לחץ שמורות 1/2 כוס שוקולד צ ' יפס לאורך הצד של העוגה. מקררים עד שמוכנים להגיש.