קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 30 דק.
מנות8
ציון בריאות10
מגזין

מה (שוקולד) חלומות עשויים עוגה

מה (שוקולד) חלומות עשויים עוגה
מה (שוקולד) חלומות עשויים עוגה דורש בערך 3 שעות ו -30 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 16 גרם חלבון 74 גרם של שומן, וסך הכל 1114 קלוריות. אם יש לך קצפת כבדה, תערובת עוגת השטן מזון, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-9 היו אומרים שזה פגע במקום. . מתכונים דומים: כיצד להפוך חומוס תוצרת בית חלק במיוחד ... או חלומות החומוס עשויים), חלומות מנטה שוקולד, ו עוגת שוקולד מדהימה ללא קמח עם קצפת.

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). שמן וקמח שני 9 אינץ ' מחבתות אפייה עגולות.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות מצילות חייםסוכריות מצילות חיים
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
6 כפות ליקר אייריש קרים6 כפות ליקר אייריש קרים
2
מערבבים תערובת עוגה, 1 כוס מים, שמן, וביצים בקשת גדולה עד מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות סוכריות תפוז קצוצותפרוסות סוכריות תפוז קצוצות
פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'
דובדבנים מסוכרים נוספיםדובדבנים מסוכרים נוספים
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
3
יוצקים את הבלילה לתוך מחבתות אפייה מוכנות.
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
4
אופים בתנור שחומם מראש עד שקיסם שיניים מוכנס למרכז יוצא נקי, 26 עד 31 דקות. מגניב המחבתות במשך 10 דקות לפני הסרת להתקרר לחלוטין על מתלה תיל. חותכים עוגות אחת בחצי אופקית ומניחים חצי במחבת קפיץ 10 אינץ'. שמור הנותרים 3/4 עוגה לשימוש אחר.
ציוד שתשתמש בו
קצפת ושקדים פרוסים קלוייםקצפת ושקדים פרוסים קלויים
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
6 כפות ליקר אייריש קרים6 כפות ליקר אייריש קרים
5
ממיסים שוקולד אפייה קצוץ וגבינת שמנת בקערה גדולה בטוחה למיקרוגל במרווחים של 30 שניות, תוך ערבוב לאחר כל התכה, במשך 1 עד 3 דקות (בהתאם למיקרוגל שלך). להפריש להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
(או ½ כוס) חמאה ללא מלח, חתוכה לקוביות(או ½ כוס) חמאה ללא מלח, חתוכה לקוביות
1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים
ציוד שתשתמש בו
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהאורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
דובדבנים מסוכרים נוספיםדובדבנים מסוכרים נוספים
6
מערבבים 1 כפית ג 'לטין עם 1 כף מים קרים בקערה קטנה במשך 1 דקות; מוסיפים מים רותחים ומערבבים עד שהג' לטין מומס. אפשר להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מסוכרים נוספיםדובדבנים מסוכרים נוספים
7
מקציפים 3/4 כוסות שמנת מתוקה עד קצף בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מסוכרים נוספיםדובדבנים מסוכרים נוספים
8
מוסיפים 1/2 כפית סוכר ותערובת ג ' לטין; ממשיכים להכות עד פסגות נוקשות טופס. הרם את המקצף או מקציף ישר למעלה: הקצפת צריכה ליצור שיא חד שמחזיק את צורתו. מקפלים על 1/4 קצפת לתוך תערובת גבינת שמנת שוקולד מקורר עד מעורבב היטב; לקפל הנותרים קצפת לתערובת שוקולד כדי ליצור מוס.
מרכיבים שתצטרך
קליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונליקליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונלי
1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
עם שקדים (1.45 אונקיות כל אחד), קצוציםעם שקדים (1.45 אונקיות כל אחד), קצוצים
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני
9
מורחים מוס על העוגה מסודרים במחבת springform. מקררים בעת הכנת השכבה הבאה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל ארבולפלפל ארבול
ציוד שתשתמש בו
קצפת ושקדים פרוסים קלוייםקצפת ושקדים פרוסים קלויים
10
מקציפים חלמונים בקערה גדולה עד חלמונים הם צהוב חיוור. הכה ב 1/4 כוס סוכר, 3 כפות קמח, ו 1 כפית ג ' לטין עד מעורב.
מרכיבים שתצטרך
חצי פחית (12 אונקיות נוזל) חלב מאודהחצי פחית (12 אונקיות נוזל) חלב מאודה
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
סוכריות מצילות חייםסוכריות מצילות חיים
עם שקדים (1.45 אונקיות כל אחד), קצוציםעם שקדים (1.45 אונקיות כל אחד), קצוצים
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מסוכרים נוספיםדובדבנים מסוכרים נוספים
11
להביא 1 3/4 כוסות שמנת מתוקה ותמצית וניל לרתיחה בסיר; חום נמוך בינוני.
מרכיבים שתצטרך
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)
ציוד שתשתמש בו
450 גרם תפוחי אדמה אדומים קטנים, חתוכים לקוביות של 2.5 ס"מ450 גרם תפוחי אדמה אדומים קטנים, חתוכים לקוביות של 2.5 ס"מ
12
יוצקים על 1/2 כוס שמנת חמה לתוך תערובת ביצים תוך ערבוב; מערבבים תערובת קרם הנותרים לתוך קערה.
מרכיבים שתצטרך
10 עד 20 טיפות צבע מאכל אדום10 עד 20 טיפות צבע מאכל אדום
דובדבנים מסוכרים נוספיםדובדבנים מסוכרים נוספים
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מסוכרים נוספיםדובדבנים מסוכרים נוספים
13
יוצקים תערובת קרם דרך מסננת לתוך הסיר; להמשיך לבשל ולערבב עד התערובת עבה מספיק כדי מעיל האחורי של כף, על 10 דקות. אפשר פודינג להתקרר, ואז לשפוך מעל שכבת מוס במחבת springform.
מרכיבים שתצטרך
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
10 עד 20 טיפות צבע מאכל אדום10 עד 20 טיפות צבע מאכל אדום
ציוד שתשתמש בו
קצפת ושקדים פרוסים קלוייםקצפת ושקדים פרוסים קלויים
450 גרם תפוחי אדמה אדומים קטנים, חתוכים לקוביות של 2.5 ס"מ450 גרם תפוחי אדמה אדומים קטנים, חתוכים לקוביות של 2.5 ס"מ
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
14
מניחים עוגה במקפיא תוך ביצוע השכבה הנותרת.
15
להזמין 1/2 כוס שוקולד צ ' יפס; יוצקים שבבי שוקולד הנותרים בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית חלב 2%1/2 כפית חלב 2%
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מסוכרים נוספיםדובדבנים מסוכרים נוספים
16
להביא 1 1/2 כוסות שמנת מתוקה וחמאה לרתיחה בסיר נקי.
מרכיבים שתצטרך
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
1 כוס בצל קצוץ1 כוס בצל קצוץ
ציוד שתשתמש בו
450 גרם תפוחי אדמה אדומים קטנים, חתוכים לקוביות של 2.5 ס"מ450 גרם תפוחי אדמה אדומים קטנים, חתוכים לקוביות של 2.5 ס"מ
17
יוצקים תערובת שמנת לתוך הקערה על שבבי שוקולד. מערבבים עד חלקה שוקולד נמס. אפשר לתערובת להתקרר עד שהשוקולד גנאש מתחיל להתעבות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית חלב 2%1/2 כפית חלב 2%
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
10 עד 20 טיפות צבע מאכל אדום10 עד 20 טיפות צבע מאכל אדום
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מסוכרים נוספיםדובדבנים מסוכרים נוספים
18
עוגת מסיר מן המקפיא ולהסיר צווארון מחבת springform.
ציוד שתשתמש בו
קצפת ושקדים פרוסים קלוייםקצפת ושקדים פרוסים קלויים
19
יוצקים גנאש שוקולד על עוגה; להשתמש מרית כדי להפיץ באופן שווה שוקולד על גבי הצדדים של העוגה. לחץ שמורות 1/2 כוס שוקולד צ ' יפס לאורך הצד של העוגה. מקררים עד שמוכנים להגיש.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית חלב 2%1/2 כפית חלב 2%
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
פלפל ארבולפלפל ארבול
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט