מהי-מהי עם כרובית
מאי-מאי עם כרובית יכולה להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 346 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 17 גרם שומן. אם יש לכם מלח ופלפל כשרים, מיץ לימון, פילה מהי מהי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני ופסקטריאני דיאט. נסו קוקוס ליים Mahi Mahi טאקו עם טקילה ספוגה סלסה אבטיח, פסטו קרוש מהי-מהי עם עגבניות שלפוחיות ורוטב חמאת לימון, ו בזיליקום כתום בגריל מהי מהי עם מתכון ירקות מוקפצים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 375 מעלות F. מתבלים את הדגים במלח ופלפל.
מחממים 1 כף חמאה במחבת לא דביקה גדולה מעל חום בינוני-גבוה. לצרוב את הדגים עד חום זהוב בצד אחד, על 3 דקות.
מעבירים לתבנית אפייה, מבושלת, וצולים בתנור עד שזה עתה בישלו, כ-10 דקות.
בינתיים, להמיס את 3 כפות הנותרים חמאה במחבת על חום בינוני גבוה.
מוסיפים את הכרובית ומבשלים, מערבבים, עד חום זהוב וחד במכרז, על 6 דקות.
מוסיפים את השקדים, הצימוקים, כוסברה, 1/4 כפית מלח ופלפל לפי הטעם; מבשלים עד השקדים הם זהובים, כ 2 דקות.
הסר מהחום ומערבבים את מיץ לימון ופטרוזיליה.
מחלקים את הדגים בין הצלחות ומגישים עם כרובית ופלחי לימון.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. פינוט Grigio Scarpetta עם דירוג 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
![Scarpetta פינו Grigio]()
Scarpetta פינו Grigio
צבע קש בהיר עם רק רמז של סלמון. ניחוחות של פירות אבן ומלון. מראה את יכולתו של פינו גריג ' יו להיות קל על רגליו אבל מורכב. מלון ופירות אבן עם מינרלים וגוף בינוני. לפינו גריג ' יו יש טווח נהדר. נפלא בכוחות עצמו כאפריטיבו, עם דגים צלויים אור כמו סשימי, קרודו pesce או סביצ ' ה.