קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות24
מגזין

מהי-מהי עם כרובית

מהי-מהי עם כרובית
מאי-מאי עם כרובית יכולה להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 346 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 17 גרם שומן. אם יש לכם מלח ופלפל כשרים, מיץ לימון, פילה מהי מהי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני ופסקטריאני דיאט. נסו קוקוס ליים Mahi Mahi טאקו עם טקילה ספוגה סלסה אבטיח, פסטו קרוש מהי-מהי עם עגבניות שלפוחיות ורוטב חמאת לימון, ו בזיליקום כתום בגריל מהי מהי עם מתכון ירקות מוקפצים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 375 מעלות F. מתבלים את הדגים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
דגיםדגים
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
מחממים 1 כף חמאה במחבת לא דביקה גדולה מעל חום בינוני-גבוה. לצרוב את הדגים עד חום זהוב בצד אחד, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
דגיםדגים
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
מעבירים לתבנית אפייה, מבושלת, וצולים בתנור עד שזה עתה בישלו, כ-10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
4
בינתיים, להמיס את 3 כפות הנותרים חמאה במחבת על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
מוסיפים את הכרובית ומבשלים, מערבבים, עד חום זהוב וחד במכרז, על 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כרוביתכרובית
6
מוסיפים את השקדים, הצימוקים, כוסברה, 1/4 כפית מלח ופלפל לפי הטעם; מבשלים עד השקדים הם זהובים, כ 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כוסברה.כוסברה.
שקדיםשקדים
צימוקיםצימוקים
פלפלפלפל
מלחמלח
7
הסר מהחום ומערבבים את מיץ לימון ופטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימוןמיץ לימון
פטרוזיליהפטרוזיליה
8
מחלקים את הדגים בין הצלחות ומגישים עם כרובית ופלחי לימון.
מרכיבים שתצטרך
טריז לימוןטריז לימון
כרוביתכרובית
דגיםדגים

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. פינוט Grigio Scarpetta עם דירוג 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
Scarpetta פינו Grigio
Scarpetta פינו Grigio
צבע קש בהיר עם רק רמז של סלמון. ניחוחות של פירות אבן ומלון. מראה את יכולתו של פינו גריג ' יו להיות קל על רגליו אבל מורכב. מלון ופירות אבן עם מינרלים וגוף בינוני. לפינו גריג ' יו יש טווח נהדר. נפלא בכוחות עצמו כאפריטיבו, עם דגים צלויים אור כמו סשימי, קרודו pesce או סביצ ' ה.