מהפך דובדבן שקדים מוס פאי
מתכון זה מכין 8 מנות עם 517 קלוריות, 9 גרם חלבון, ו 27 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 10% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. לכו לחנות ואספו תמצית שקדים, שקדים, תוספת מוקצפת ועוד מספר מצרכים להכין אותה היום. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 25 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 30%. ציון זה הוא רע למדי. נסו פאי מוס שקדים דובדבן, פאי מוס שקדים דובדבן, ו עוגת דובדבנים עבור מתכונים דומים.
הוראות
בסיר קטן על אש נמוכה מבשלים ומערבבים 1/2 כוס חלב ושוקולד במשך 4-5 דקות או עד שהשוקולד נמס. מערבבים 1/4 כפית תמצית.
יוצקים לקליפת פאי; מניחים בצד.
הניחו בצד שמונה דובדבנים שלמים לקישוט. קוצצים את שאר הדובדבנים; מניחים בצד. בקערה גדולה מקציפים גבינת שמנת לתערובת אחידה. מקציפים בהדרגה מים וחלב שנותר.
מוסיפים תערובת פודינג ותמצית שנותרה; מערבבים היטב. מקפלים פנימה תוספת מוקצפת. מערבבים פנימה שקדים ודובדבנים קצוצים שמורים.
יוצקים על הפשטידה. מכניסים למקרר ל -4 שעות או עד להתייצבות.
מקשטים בדובדבנים שלמים ותלתלי שוקולד אם רוצים.