מהפך כיכר עוגת גבינה קפואה מוקה
כיכר עוגת גבינה קפואה מוקה דורשת כ -30 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתאים ל-12 מנות. מנה אחת מכילה 346 קלוריות , 6 גרם חלבון ו -15 גרם שומן . תמורת 99 סנט למנה , מתכון זה מכסה 7% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. למתכון הזה מטעם Taste of Home יש 7 מעריצים. זה עובד היטב כקינוח. אם יש לך מים, תמצית וניל, תוספת מוקצפת ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין את זה. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 30% , וזה די גרוע. נסו חטיפי עוגת גבינה קפואים של קי ליים , פודינג שוקולד מוקה משולש , ועקיצות שוקולד צ'יפס מוקה בראוני (מתכונים דומים).
הוראות
קו 9-in. x 5 אינץ'. תבנית לחם עם נייר כסף כבד. בקערה קטנה מערבבים פירורי עוגיות וחמאה. לחץ בחוזקה על התחתית וב-1/2 אינץ' במעלה דפנות התבנית המוכנה.
בקערה גדולה טורפים גבינת שמנת עד לקבלת תערובת בהירה ותפוחה.
מוסיפים חלב ווניל ומערבבים היטב. מקפלים פנימה תוספת מוקצפת. שופכים מחצית מהתערובת בקערה אחרת ומניחים בצד. ממיסים גרגירי קפה במים חמים; מקפלים לשארית תערובת גבינת השמנת. מקפלים פנימה סירופ שוקולד.
כף מחצית מתערובת השוקולד על הקרום. מעל חצי מתערובת גבינת השמנת השמורה. חזור על השכבות (המחבת תהיה מלאה). מקפיאים, ללא כיסוי, למשך 6 שעות או עד להתייצבות. מכסים ומקפיאים עד להגשה. השתמש בנייר כסף כדי להרים את התבנית; לחתוך לפרוסות.