קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות40
ציון בריאות1
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

מהפך ממולא תפוחי אדמה מתאבנים

מהפך ממולא תפוחי אדמה מתאבנים
מהפך ממולא תפוחי אדמה מתאבנים נטול גלוטן, ומספק כ 40 מנות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מנות ראשונות יש 39 קלוריות, 2 גרם חלבון, ו 1 גרם שומן למנה. 638 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. אם יש לכם גבינת צ'דר חדה, גבינת שמנת, גבינת מונטריי ג' ק ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה. עם כפית ציון של 29%, המנה הזו לא כל כך מעולה. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון מיני מתאבנים ממולאים בגבינת עיזים-בהשראת יוונית, מתאבנים שרימפס ממולאים, ו מתאבנים לחם ממולאים.

הוראות

1
מכניסים תפוחי אדמה לתנור הולנדי ומכסים במים. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים 8-10 דקות או רק עד שהם רכים.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף1 קילו שוקי עוף
2
ניקוז.
3
כאשר מגניב מספיק כדי להתמודד, לחתוך כל תפוח אדמה לחצי לאורכו. גורפים את העיסה ומשאירים קליפות דקות.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
1 כף מרסלה יבשה1 כף מרסלה יבשה
4
הסר 1/3 כוס עיסה (השלך או שמור לשימוש אחר).
5
בקערה גדולה מועכים את יתרת העיסה בגבינת שמנת.
מרכיבים שתצטרך
חבילות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר, בתוספת 2 (8 אונקיות) חבילות גבינת שמנת מוקצפתחבילות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר, בתוספת 2 (8 אונקיות) חבילות גבינת שמנת מוקצפת
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
6
מוסיפים שמנת חמוצה וחצי מהבייקון. מערבבים פנימה את הגבינות, הבצל הירוק, המלח והפלפל; כף לקליפות תפוחי אדמה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
צ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוקצ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוק
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
1 כף מרסלה יבשה1 כף מרסלה יבשה
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
7
מקום 15-ב. 10 אינץ'. איקס 1 אינץ'. תבנית אפייה.
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
8
מפזרים את יתרת הבייקון.
מרכיבים שתצטרך
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
9
אופים, ללא כיסוי, בחום של 400 מעלות למשך 15-20 דקות או עד לחימום.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן