מהפך ממולא תפוחי אדמה מתאבנים
מהפך ממולא תפוחי אדמה מתאבנים נטול גלוטן, ומספק כ 40 מנות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מנות ראשונות יש 39 קלוריות, 2 גרם חלבון, ו 1 גרם שומן למנה. 638 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. אם יש לכם גבינת צ'דר חדה, גבינת שמנת, גבינת מונטריי ג' ק ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה. עם כפית ציון של 29%, המנה הזו לא כל כך מעולה. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון מיני מתאבנים ממולאים בגבינת עיזים-בהשראת יוונית, מתאבנים שרימפס ממולאים, ו מתאבנים לחם ממולאים.
הוראות
מכניסים תפוחי אדמה לתנור הולנדי ומכסים במים. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים 8-10 דקות או רק עד שהם רכים.
כאשר מגניב מספיק כדי להתמודד, לחתוך כל תפוח אדמה לחצי לאורכו. גורפים את העיסה ומשאירים קליפות דקות.
הסר 1/3 כוס עיסה (השלך או שמור לשימוש אחר).
בקערה גדולה מועכים את יתרת העיסה בגבינת שמנת.
מוסיפים שמנת חמוצה וחצי מהבייקון. מערבבים פנימה את הגבינות, הבצל הירוק, המלח והפלפל; כף לקליפות תפוחי אדמה.
מקום 15-ב. 10 אינץ'. איקס 1 אינץ'. תבנית אפייה.
אופים, ללא כיסוי, בחום של 400 מעלות למשך 15-20 דקות או עד לחימום.