מהפך סלופי ג'ו מק וגבינה
מהפך סלופי ג'ו מק וגבינה עשויה להיות מה שחיפשתם. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 13 מנות. מנה אחת מכילה 387 קלוריות, 22 גרם חלבון, ו 16 גרם שומן. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לכם חמאה, פלפל, גבינת צ'דר וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קאפקייקס תירס ממתקים כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 30 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 47%. הציון הזה מוצק. נסו סלופי ג'ו גולשים, סלופי ג'ו פאי תבשיל-ללא גלוטן, ו המקרוני והגבינה הטבעונית הטובה ביותר (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים מקרוני לפי הוראות החבילה. בינתיים, במחבת טפלון גדולה, מבשלים את ההודו, הסלרי והגזר על אש בינונית עד שהבשר כבר לא ורוד והירקות רכים; מסננים.
מוסיפים את העגבניות, רסק העגבניות, המים ותערובת הסלופי ג ' ו. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים במשך 10 דקות, תוך ערבוב מדי פעם.
מסננים מקרוני; מניחים בצד. בסיר גדול הקפיצו בצל בחמאה עד שהם רכים. מערבבים פנימה את הקמח, החרדל, המלח והפלפל לתערובת אחידה. מוסיפים בהדרגה חלב ורוטב ווסטרשייר. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים 1-2 דקות או עד להסמכה.
מסירים מהאש. מערבבים בתהליך גבינה עד להמסה.
מוסיפים מקרוני ו 1 כוס גבינת צ ' דר; מערבבים היטב.
מורחים שני שלישים מתערובת המקרוני ב -13 אינץ'. איקס 9-אין. תבנית אפייה מצופה בתרסיס בישול.
מורחים תערובת טורקיה בתוך 2 ב. של קצוות. כפית הנותרים תערובת מקרוני סביב הקצוות של המחבת. מכסים ואופים בחום של 375 מעלות למשך 30-35 דקות או עד מבעבע.
מפזרים את שארית גבינת הצ ' דר; מכסים ומניחים לעמוד עד שהגבינה נמסה.