מהפך קטיפה שרימפס
מהפך קטיפה שרימפס לוקח בערך 35 דקות מתחילתו ועד סופו. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ -28 גרם חלבון , 12 גרם שומן ובסך הכל 416 קלוריות . המתכון הפסקטארי הזה מגיש 6 ומחירו 2.06 $ למנה . רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית הזו. למתכון הזה מ-Taste of Home יש 1 מעריצים. אם יש לכם גבינת מוצרלה רזה חלקית, שרימפס, שמנת חצי וחצי וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בסך הכל, מתכון זה זוכה לציון ספונקולרי מוצק של 45% . אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו Makeover Red Velvet Cake , Makeover שרימפס וגריסים , ו- Makeover שרימפס אורז .
הוראות
מבשלים לינגוויני לפי הוראות האריזה. בינתיים, במחבת טפלון גדולה על אש בינונית, מבשלים בצל ושום בחמאה במשך דקה. מערבבים תיבול פירות ים; לבשל עוד דקה.
הוסף שרימפס; מבשלים 3-4 דקות או עד שהשרימפס הופכים לורודים.
מערבבים קמח ושמנת עד לקבלת תערובת חלקה; מערבבים לתוך מחבת, מגרדים כל חתיכות שחומות. להביא לרתיחה; מבשלים ומערבבים במשך 2 דקות או עד שמסמיך. להפחית את החום; מערבבים פנימה גבינה רק עד להמסה. מחזירים את השרימפס למחבת ומחממים.
ניקוז לינגוויני; למעלה עם תערובת שרימפס.
יין מומלץ: סוביניון בלאן, ריזלינג, פינו גריג ' יו.
ניתן לשלב שרימפס עם סוביניון בלאן, ריזלינג ופינו גריג'יו. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס שהוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן או ברוטב שום. ה-Pedroncelli East Side Vineyard סוביניון בלאן עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 14 דולר לבקבוק.
![פדרונצ'לי איסט סייד ויניארד סוביניון בלאן]()
פדרונצ'לי איסט סייד ויניארד סוביניון בלאן
ארומטי עם זר של פסיפלורה, אפרסק ותווים עשבוניים. הטעמים הטריים משוכבים עם עשב לימון, תפוח ירוק ודבש. הסוביניון בלאן הזה הוא חמצמץ-מתוק ודי מרענן עם חומציות משולבת היטב.