קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות6
ציון בריאות8
מגזין

מהפך קטיפה שרימפס

מהפך קטיפה שרימפס
מהפך קטיפה שרימפס לוקח בערך 35 דקות מתחילתו ועד סופו. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ -28 גרם חלבון , 12 גרם שומן ובסך הכל 416 קלוריות . המתכון הפסקטארי הזה מגיש 6 ומחירו 2.06 $ למנה . רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית הזו. למתכון הזה מ-Taste of Home יש 1 מעריצים. אם יש לכם גבינת מוצרלה רזה חלקית, שרימפס, שמנת חצי וחצי וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בסך הכל, מתכון זה זוכה לציון ספונקולרי מוצק של 45% . אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו Makeover Red Velvet Cake , Makeover שרימפס וגריסים , ו- Makeover שרימפס אורז .

הוראות

1
מבשלים לינגוויני לפי הוראות האריזה. בינתיים, במחבת טפלון גדולה על אש בינונית, מבשלים בצל ושום בחמאה במשך דקה. מערבבים תיבול פירות ים; לבשל עוד דקה.
מרכיבים שתצטרך
(אם משתמשים בשרימפס גדולים יותר, קוצצים גס)(אם משתמשים בשרימפס גדולים יותר, קוצצים גס)
עגבנייה שזיף, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'עגבנייה שזיף, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
הוסף שרימפס; מבשלים 3-4 דקות או עד שהשרימפס הופכים לורודים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
3
מוציאים ושומרים חם.
4
מערבבים קמח ושמנת עד לקבלת תערובת חלקה; מערבבים לתוך מחבת, מגרדים כל חתיכות שחומות. להביא לרתיחה; מבשלים ומערבבים במשך 2 דקות או עד שמסמיך. להפחית את החום; מערבבים פנימה גבינה רק עד להמסה. מחזירים את השרימפס למחבת ומחממים.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
ניקוז לינגוויני; למעלה עם תערובת שרימפס.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה שזיף, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'עגבנייה שזיף, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)

יין מומלץ: סוביניון בלאן, ריזלינג, פינו גריג ' יו.

ניתן לשלב שרימפס עם סוביניון בלאן, ריזלינג ופינו גריג'יו. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס שהוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן או ברוטב שום. ה-Pedroncelli East Side Vineyard סוביניון בלאן עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 14 דולר לבקבוק.
פדרונצ'לי איסט סייד ויניארד סוביניון בלאן
פדרונצ'לי איסט סייד ויניארד סוביניון בלאן
ארומטי עם זר של פסיפלורה, אפרסק ותווים עשבוניים. הטעמים הטריים משוכבים עם עשב לימון, תפוח ירוק ודבש. הסוביניון בלאן הזה הוא חמצמץ-מתוק ודי מרענן עם חומציות משולבת היטב.