מוות על ידי מוס שוקולד
מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 7 שעות. וזה די גרוע. נסו מוות על ידי מוס שוקולד, מוות על ידי שוקולד, ו מוות על ידי שוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). בנדיבות משמנים מחבת springform 9 אינץ 'עם 2 3/4 צדדים אינץ'.
בקערה בינונית, מערבבים יחד עוגיות כתושות וחמאה רכה או מרגרינה. לחץ על תערובת באופן שווה לתוך מחבת משומנת.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 5 דקות, ואז מאפשרים להתקרר.
שלב 1 קרם כוס, שוקולד, תמצית וניל, ומלח, בחלק העליון של דוד כפול.
חום עד שוקולד נמס לחלוטין תערובת חלקה. לחלופין, אם יש לך מעבד מזון, אתה יכול לערבב תערובת על ידי הצבת שוקולד, תמצית וניל, ומלח, בקערת מעבד. להביא 1 כוס קרם לרתיחה על הכיריים, ואז לאט לשפוך קרם לתוך מעבד עם להב פועל. המשך לעבד עד שהתערובת חלקה.
יוצקים תערובת שוקולד לתוך קערה וקריר לטמפרטורת החדר, ערבוב מדי פעם.
בקערה גדולה, לנצח 2 כוסות שמנת צוננת עם 1/4 כוס סוכר. הכה עד פסגות נוקשות טופס. מקפלים קצפת לתערובת שוקולד.
יוצקים תערובת לקרום מקורר.
צ ' יל פאי לפחות 6 שעות לפני ההגשה. לפני ההגשה, לנצח הנותרים 1 כוס שמנת עם 1/4 כוס סוכר. הכה עד נוקשה, ואז צינור על גבי עוגה עם קצה כוכב, או למקם כפית על גבי כל פרוסה.