מולטים ורודים
ורוד מולטס הוא ללא חלב וצמחוני תוספת. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 8 גרם חלבון, 10 גרם שומן, ובסך הכל של 332 קלוריות. מתאים ל-12 ומחירו 24 סנט למנה מנות. אם יש לכם קמח, קמח לחם, ביצים וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מתכון זה מן המתכונים שלי יש 1 אוהדים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כפית גרוע למדי של 24%. נסו מולטים, מולטים, ו ספוקי מולטס (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים יחד שמרים, 1 כוס מים חמים ו -2 כפות סוכר בכוס מדידה נוזלית של 2 כוסות; תן לעמוד 5 דקות.
מערבבים יחד 6 כפות סוכר, קמח לחם, 1/3 כוס קיצור, ביצים ומלח בקערה של מערבל מעמד חשמלי כבד.
מוסיפים תערובת שמרים לתערובת הקמח, ומקציפים במהירות בינונית במיקסר, בעזרת חיבור וו בצק, 6 דקות.
שלבו בקערה 3 כפות סוכר, צבעי מאכל וקמח לכל מטרה, וחתכו פנימה 3 כפות שנותרו מקצרות בעזרת מזלג עד לקבלת תערובת אחידה ליצירת עיסה.
מחלקים בצק ל -12 מנות שוות; מעצבים לכדורים, ומניחים על 2 סטים אפייה משומנים קלות (6 כדורים לתבנית אפייה).
מורחים 2 כפיות קמח להדביק על גבי כל כדור. משטחים מעט כל כדור בעזרת סמן דולצ ' ה טבול בקמח או חותמת גליל קייזר טבולה בקמח. מכסים בצק בנייר שעווה או בניילון.
מחממים תנור ל 170 כדי 200; לכבות תנור, שעזבתי תנור דלת פתוח 1 דקה.
מניחים בצק, מכוסה, בתנור; מניחים לתפוח, כשדלת התנור סגורה, 2 שעות ו -10 דקות או עד להכפלה בכמויות גדולות.
מוציאים את הבצק ומחממים תנור ל -42
אופים מולטים בחום של 425 למשך 8 עד 10 דקות או עד להזהבה. מצננים מולטים על ניירות אפייה על מדפי תיל.