קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות4
ציון בריאות29
מגזין

מולים בקארי לה ז'אן ז'ורז'

מולים בקארי לה ז'אן ז'ורז'
מולים קארי לה ז'אן ז' ורז'יכול להיות רק מתאבן אתה מחפש. ואינו מכיל גלוטן,, מתכון pescatarian מגישה 4 . מנה זו מכילה סביב 29 גרם חלבון 17 גרם של שומן, וסך הכל 341 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 20 דקות. גשו לסופר וקנו אבקת קארי, מלח ופלפל, מולים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב אבקת קארי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת קארי עם מנגו ופיסטוק כקינוח. נסו מולים מאודים של ז'אן ז' ורז'עם לימון, בזיליקום תאילנדי, צ' י, Jean-Georges Vongerichten ' S Crisp Savory Rasty Chicken, ו סלט הקייל של ז'אן-ז' ורז'וונגריכטן עם פרמזן ולימון (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את חמאת החמאה בסיר גדול מספיק כדי להחזיק את כל המולים. להפוך את החום בינוני. לאחר שהחמאה נמסה, מוסיפים את השאלוט ומבשלים כ -3 דקות, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
ספגטי מיובש בקופסהספגטי מיובש בקופסה
1/4 פאונד פטריות מורל1/4 פאונד פטריות מורל
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
מוסיפים את היין הלבן ואת המולים, מביאים את החום גבוה, ומכסים. מבשלים, מנענעים את המחבת מדי פעם, עד שהשבלולים נפתחים, בערך 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 (קופסה של 14 אונקיות) תערובת ריזוטו ארוזה1 (קופסה של 14 אונקיות) תערובת ריזוטו ארוזה
ספגטי מיובש בקופסהספגטי מיובש בקופסה
ציוד שתשתמש בו
אגוז מוסקט טחון אואגוז מוסקט טחון או
3
הסר את המולים עם כפית מחוררת.מסננים את הנוזל לתוך קערה, למחוק את המחבת, ואז להחזיר את הנוזל למחבת הנקייה (ללא חצץ). מביאים לרתיחה, מוסיפים את השמנת החמוצה ואת אבקת קארי. להפחית את החום לרתיחה, להוסיף את מיץ לימון לבשל על 3 דקות יותר. לטעום ולהתאים תיבול עם מלח ופלפל לבן או קצת יותר אבקת קארי. אין להוסיף כל כך הרבה קארי כמו להגדיר יתר על המידה את הרוטב. ניואנס הוא המטרה שלך. החזירו את המולים לסיר וחיממו בעדינות.
מרכיבים שתצטרך
בצל לבן, חתוך לקוביותבצל לבן, חתוך לקוביות
1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס
כובעי פטריות פורטובלו, מנוגבים ופרוסים דק מאודכובעי פטריות פורטובלו, מנוגבים ופרוסים דק מאוד
1/4 קילו פטריות שיטאקי, פרוסות1/4 קילו פטריות שיטאקי, פרוסות
1/4 קילו פטריות צדפה, פרוסות1/4 קילו פטריות צדפה, פרוסות
ספגטי מיובש בקופסהספגטי מיובש בקופסה
6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על
2/3 כוס (זוג חופנים) פרמג'אנו או רומנו מגורר2/3 כוס (זוג חופנים) פרמג'אנו או רומנו מגורר
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
לסובב חבלי ליקריץלסובב חבלי ליקריץ
אגוז מוסקט טחון אואגוז מוסקט טחון או
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
4
מעבירים לקערת הגשה ומגישים.
ציוד שתשתמש בו
לסובב חבלי ליקריץלסובב חבלי ליקריץ

יין מומלץ: שרדונה, Muscadet, ריזלינג

פירות ים בתפריט? נסה זיווג עם שרדונה, מוסקדט, וריזלינג. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. אתה יכול לנסות שרדונה פולי ג ' ונסון קרנרוס. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 23 דולר לבקבוק.
פולי ג ' ונסון קרנרוס שרדונה
פולי ג ' ונסון קרנרוס שרדונה
ניחוחות מרוכזים ומורכבים ב-2016 שרדונה קרנרוס שלנו. הערות של אפרסק בגריל, אגס, קרואסון בחמאה, ווניל להגדיר את הבמה לשרדונה עשיר, בעל גוף מלא. ניחוחות להרחיב על החיך עם טעמים מעוררי תיאבון של אגס, פריך תפוחים, יערה, קוקוס קלוי, וופל וניל. האיזון והמבנה של יין זה יחד עם חומציותו הבהירה הופכים אותו ליין ראוי לגילו להנאה במשך מספר שנים. תיהנו מהיופי הזה עם עוף צלוי עסיסי וריזוטו פטריות בר.