מולים מאודים נטול גלוטן, וקמאיות מתאבנים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 363 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 18 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לך לחנות ותביא שאלוט, עגבניות, חמאה ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. נסו מולים A La Mariniere (מולים מאודים), מולים מאודים, ו מולים מאודים (מתכונים דומים).
הוראות
1
יש לשטוף את המולים מתחת למים זורמים קרים תוך קרצוף עם מברשת ירקות. זרוק כל עם פגזים שבורים.
מרכיבים שתצטרך
ירק
מולים
קונכיות פסטה
מים
2
שמן חום ב 6 עד 8 ליטר stockpot.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
סיר
3
מטגנים את שאלוט, שום ותימין כדי ליצור טעם בסיס.
מרכיבים שתצטרך
שאלות
שום
טימין
בסיס
4
הוסף את המולים ולתת להם זריקה טובה.
מרכיבים שתצטרך
מולים
5
מוסיפים יין, מיץ לימון, מרק עוף ופלפל אדום פתיתים; מכסים את הסיר ואדים מעל בינוני גבוה במשך 5 דקות עד המולים פתוחים. לזרוק את העגבניות, פטרוזיליה וחמאה, לשחזר את הסיר, קיטור עוד דקה כדי לרכך. העגבניות צריכות לשמור על צורתן.
רכיכות עובדות ממש טוב עם שרדונה, Muscadet, ו ריזלינג. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא יין בדיעבד שרדונה. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 26 דולר.