קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות79
מגזין

מולים מאודים במרק זעפרן

מולים מאודים במרק זעפרן
אם יש לך שום בבקבוק, רסק עגבניות, חוטי זעפרן, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב חוטי זעפרן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת זעפרן כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular סופר של 88%. נסו מולים מאודים במרק יין זעפרן, מולים מאודים במרק זעפרן יין לבן, ו מולים במרק זעפרן (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים שמן בסיר גדול מעל חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
מוסיפים בצל למחבת; מטגנים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
בצלבצל
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
להוסיף שום; לטגן 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
שוםשום
4
להוסיף זעפרן; saut 15 שניות. מערבבים רסק עגבניות, קצפת, ומיץ צדפות; מביאים לרתיחה. מבשלים 1 דקה, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקהשמנת מתוקה
רסק עגבניותרסק עגבניות
מיץ צדפותמיץ צדפות
זעפרןזעפרן
5
מוסיפים מולים למחבת. מכסים ומבשלים 5 דקות או עד מולים פתוחים; להשליך כל פגזים שלא נפתחו.
מרכיבים שתצטרך
מוליםמולים
קונכיות פסטהקונכיות פסטה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת

יין מומלץ: שרדונה, Muscadet, ריזלינג

פירות ים בתפריט? נסה זיווג עם שרדונה, מוסקדט, וריזלינג. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. יין אחד אתה יכול לנסות הוא שרדונה a עד Z. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 15 דולר.
שרדונה א 'עד ת'
שרדונה א 'עד ת'
שרדונה a To Z 2010 נפתח עם ניחוחות של פרחים לבנים, מנדרינה, ליים, חבושים, אבן רטובה ומינרלים המתפתחים עוד יותר לתוך אגוז מוסקט, דבש, תפוח ירוק עם רמזים של זנגביל. התקפה עמוסה במינרלים היא בהירה, מעוררת תיאבון ואינטנסיבית. אמצע החיך הניואנסי ממשיך עם טעמים שמשקפים ומגבירים את הארומטיקה. הגימור ארוך, נקי, פריך ועסיסי עם טעמים של יערה, הדרים ואבן רטובה. יין זה מדגים שרדונה Steely קלאסי אורגון. 2010 היה בציר יוצא דופן ליינות לבנים באורגון והיין המתוחכם הזה המונע על ידי טרואר אינו יוצא מן הכלל; בהיר, חריף ואינטנסיבי הוא יספק במהלך 5 השנים הבאות.