מולים מאודים עם תירס ועגבניות-Chorros a La Chalaca
מולים מאודים עם תירס ועגבניות-Chorros a La Chalaca עשוי להיות רק המתאבן שאתה מחפש. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 153 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 7g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מים, אוזני תירס, מלח ים ופלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. וזה מעולה. נסו מולים מאודים עם כרישה, עגבניות ושום, מולים מאודים עם שומר, עגבניות, אוזו, ושמנת, ו לבשל את הספר: מולים מאודים Garlicky עם תירס ושרי (מתכונים דומים).
הוראות
1
הסר כמה שיותר משי התירס ככל האפשר. לקצץ את גבעול מסתיים מן הצ ' יף. לעמוד את האוזניים על קרש חיתוך, באמצעות סכין חדה קצרה, לגלח את הגרעינים. קבל כמה שיותר גרעינים ככל האפשר מבלי לחתוך לתוך קלח ולהיות זהיר, הגרעינים יש נטייה לטוס בכל רחבי המטבח.
מרכיבים שתצטרך
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
רול פירות צהוב אחד
2
שים את הגרעינים תירס, מולים, ו 1/2 כוס מים במחבת עמוקה רחבה או תנור הולנדי. מכסים ומביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה. קיטור, רועד את המחבת מדי פעם, רק עד מולים להיפתח, 3 עד 5 דקות.
שרדונה, Muscadet, ו ריזלינג הן אפשרויות נהדרות עבור רכיכות. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. יין שרדונה הנהר הרוסי של יקב לגונה עם דירוג של 4.1 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 16 דולר לבקבוק.