מולים מאודים עם תירס ועגבניות-Chorros a La Chalaca
מולים מאודים עם תירס ועגבניות-Chorros a La Chalaca עשוי להיות רק המתאבן שאתה מחפש. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 153 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 7g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מים, אוזני תירס, מלח ים ופלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. וזה מעולה. נסו מולים מאודים עם כרישה, עגבניות ושום, מולים מאודים עם שומר, עגבניות, אוזו, ושמנת, ו לבשל את הספר: מולים מאודים Garlicky עם תירס ושרי (מתכונים דומים).
הוראות
1
הסר כמה שיותר משי התירס ככל האפשר. לקצץ את גבעול מסתיים מן הצ ' יף. לעמוד את האוזניים על קרש חיתוך, באמצעות סכין חדה קצרה, לגלח את הגרעינים. קבל כמה שיותר גרעינים ככל האפשר מבלי לחתוך לתוך קלח ולהיות זהיר, הגרעינים יש נטייה לטוס בכל רחבי המטבח.
מרכיבים שתצטרך
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
מסטיק פירות עם פסים כתומים
2
שים את הגרעינים תירס, מולים, ו 1/2 כוס מים במחבת עמוקה רחבה או תנור הולנדי. מכסים ומביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה. קיטור, רועד את המחבת מדי פעם, רק עד מולים להיפתח, 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גרעינים תירס
ספגטי מיובש בקופסה
רצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
עלי פטרוזיליה טריים קרועים
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
בעוד המולים הם מהבילים, לזרוק את העגבניות, בצל אדום, פלפל צהוב, כוסברה, שמן זית, שום, צ ' ילה, ומיץ ליים יחד בקערה. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
פלפל צהוב
אבוקדו האס מעוך קלות
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו
1 ק"ג טורטיות דה מאיז
ספגטי מיובש בקופסה
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
2 פלפל אדום קלוי, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-o
4
כאשר המולים פתוחים, לגרוף אותם עם רחפן ולשים אותם בקערת הגשה גדולה מספיק כדי להחזיק אותם בנוחות.
מרכיבים שתצטרך
ספגטי מיובש בקופסה
ציוד שתשתמש בו
Skimmer
הסוכריות של Peachie-o
5
מוסיפים את תערובת העגבניות לנוזל מהביל המוסיל, נותנים לו ערבוב מהיר ושופכים הכל במחבת על המולים.
שרדונה, Muscadet, ו ריזלינג הן אפשרויות נהדרות עבור רכיכות. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. יין שרדונה הנהר הרוסי של יקב לגונה עם דירוג של 4.1 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 16 דולר לבקבוק.