מולים מאודים קוקוס ובזיליקום
מולים מאודים קוקוס ובזיליקום יכול להיות רק מתאבן אתה מחפש. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 2 מנות. עם 250 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 14 גרם של שומן כל אחד. גשו לסופר וקנו מים, חלב קוקוס, מיץ ליים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן canolan אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,איבודי דובדבן-משמש כקינוח. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: מולים מאודים בסגנון תאילנדי עם חלב קוקוס ובזיליקום, מולים מאודים מתובלים עם לימון, צ'ילה, ובזיליקום, ו מולים מאודים של ז'אן ז' ורז'עם לימון, בזיליקום תאילנדי, צ' י.
הוראות
מחממים תנור הולנדי על אש בינונית.
מוסיפים שמן למחבת, מסתחררים למעיל.
להוסיף שאלוט ושום למחבת; לבשל 2 דקות או עד במכרז, ערבוב לעתים קרובות. מערבבים בחלב קוקוס וב-7 המרכיבים הבאים (דרך סרירצ ' ה); מביאים לרתיחה.
מוסיפים מולים למחבת; מכסים ומבשלים 5 דקות או עד שהקונכיות נפתחות. השליכו פגזים שלא נפתחו.
הסר מולים מחבת עם כף מחורצת, הזמנת תערובת מרק. מחלקים מולים בין 2 קערות הגשה; להתחמם. להביא תערובת מרק לרתיחה; לבשל 5 דקות.
יוצקים 1 כוס רוטב על כל קערה.
מפזרים בזיליקום פרוס, אם תרצה בכך.
מערבבים 1 כוס מים, 1/2 כוס אורז יסמין, 1 כפית חמאה, 1/4 כפית מלח כשר, ו 1 בצל ירוק פרוס דק בסיר קטן; מביאים לרתיחה. כיסוי, להפחית את החום, ומבשלים 15 דקות; להסיר מהחום.
בואו לעמוד 5 דקות. קצפת עם מזלג.