מולים מאודים קמבודיים
מולים מאודים קמבודיים יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון hor d ' oeuvre שלך. מנה אחת מכילה 851 קלוריות, 45 גרם חלבון ו 31 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. אם יש לך לחם, חתיכות אננס, שמן סלט, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הלחם הצרפתי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג לחם צרפתי כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו מולים A La Mariniere (מולים מאודים), מולים מאודים, ו מולים מאודים (מתכונים דומים).
הוראות
בטל כל מולים פעורים שאינם סוגרים כאשר הקליעים הם טפח.
במחבת 6-8 ליטר מעל חום גבוה, מערבבים שמן צ 'ילי עד צ' ילי הם רפויים, 1-2 דקות.
מוסיפים מרק עוף, חלב קוקוס משומר, כורכום טחון וחומץ אורז. מביאים תערובת לרתיחה.
מוסיפים מולים, מכסים ומבשלים עד שהקונכיות נפתחות, 6 עד 10 דקות.
מצקת את המולים ואת מרק לתוך קערות רחבות.
נתחי אננס כפית באותה מידה על מולים ומפזרים מנות עם כוסברה. מתבלים לפי הטעם במלח.
מגישים מולים עם לחם לטבול לתוך המרק כמו שאתה אוכל.
יין מומלץ: שרדונה, Muscadet, ריזלינג
שרדונה, Muscadet, ו ריזלינג הן אפשרויות נהדרות עבור רכיכות. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. שרדונה GEN5 עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 9 דולר לבקבוק.
![GEN5 שרדונה]()
GEN5 שרדונה
שרדונה ידידותי מאוד, עם טעמי פירות טרופיים עסיסיים, קמצוץ שמנת וגימור ארוך ובהיר. במשך חמישה דורות המשפחה שלנו חיה ועבדה את אדמתנו בלודי, קליפורניה, תמיד שואפת לעזוב את הארץ במצב טוב יותר עבור הבאדור.