קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות28
מגזין

מולים עם צ'יפס בתנור

מולים עם צ'יפס בתנור
מולים עם צ'יפס בתנור עשויה להיות מה שחיפשתם. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 509 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 25 גרם שומן. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. אם יש לכם פלפל, חמאה, עגבניות רומא, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן מתכונים דומים: מולים עם פסטו וצ'יפס בתנור שום מתכון, מולים וצ'יפס עם מיונז חרדל, ו מולים מאודים בתנור.

הוראות

1
מחממים תנור ל-400 אף.
2
חותכים את תפוחי האדמה לרצועות צ ' יפס בגודל.
מרכיבים שתצטרך
3
מניחים על תבנית אפייה.
4
טפטוף עם השמן, העונה עם 1/2 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל, ולזרוק.
מרכיבים שתצטרך
5
מורחים בשכבה אחת. צלוי עד לזהב ופריך, 45 עד 50 דקות. בינתיים, להמיס את החמאה בסיר גדול על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
6
מוסיפים את השום ומבשלים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
7
מוסיפים את הכרישה ומבשלים עד מתרכך, 4 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8
מוסיפים את היין, העגבניות ואת שאר המלח והפלפל. מביאים לרתיחה. לבשל במשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
9
מוסיפים את המולים, מכסים ומבשלים עד שהם פותחים, כ -3 דקות. זרוק כל מולים שנותרו סגורים. מחלקים את המולים ואת נוזל בישול בין קערות בודדות.
מרכיבים שתצטרך
10
מגישים עם הצ ' יפס וקערה נוספת עבור פגזים מושלכים.טיפ: מקררים את המולים ברגע שאתה מגיע הביתה מהחנות. אם אתה לא יכול לבשל אותם באותו הלילה, להסיר את האריזה, להעביר אותם לקערה, לכסות עם מטלית לחה, ולשמור במקרר לא יותר מ 24 שעות.
מרכיבים שתצטרך

יין מומלץ: שרדונה, Muscadet, ריזלינג

רכיכות עובדות ממש טוב עם שרדונה, Muscadet, ו ריזלינג. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. שרדונה חנה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
חנה שרדונה
חנה שרדונה
עם צבע של דבש מבריק קש זהוב, יין זה מביא ניחוחות של אפרסק בגריל, פאי אגס, עם קרמל,נבל, אננס. על החיך, פרוסת תפוח טרי עם קרום עוגה, קרמל, עוגת אגס, אפרסק בגריל, טוסט ובננה.