מולים, צדפות ושרימפס עם ריזוטו זעפרן ועוגת זית ירוקה
מולים, צדפות ושרימפס עם ריזוטו זעפרן ועוגת זית ירוקה עשויים להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 406 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 12 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך שאלוט, עגבניות, שיני שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. מתכונים דומים: Capellini עם צדפות מולים מרק זעפרן עשיר, לחם בגריל עם שרימפס, איולי פורטוגזי ועוגת זית ירוקה, ו צדפות מאודות במרק ירוק זעפרן ואביב.
הוראות
להביא מלאי זעפרן להתבשל בסיר בינוני.
הסר מהחום; לכסות כדי להתחמם.
מחממים שמן זית בסיר גדול כבד על אש בינונית.
להוסיף שאלוט; סאוטה עד מכרז, על 2 דקות.
מוסיפים אורז ושום; מערבבים 1 דקה.
מוסיפים יין לבן ומערבבים עד לספיגה, כ 2 דקות.
להוסיף 1/2 כוס מניות זעפרן ומבשלים עד נספג, ערבוב לעתים קרובות.
הוסף מלאי שנותר 1/2 כוס בכל פעם, המאפשר מניות להיספג לפני הוספת יותר ערבוב לעתים קרובות עד אורז מבושל באמצע הדרך, על 10 דקות.
מוסיפים מיץ צדפות, מולים, קצתצדפות צוואר, שרימפס ועגבניות קצוצות. מכסים ומבשלים עד שהאורז רך, מולים וצדפות פתוחים, שרימפס מבושלים דרך ונוזל נספג, כ -10 דקות (להשליך כל מולים וצדפות שאינם פתוחים). מחלקים פירות ים וריזוטו זעפרן שווה בין 4 קערות.
מגישים, עובר ירוק זית להתענג בנפרד.
יין מומלץ: שרדונה, Muscadet, ריזלינג
שרדונה, Muscadet, ו ריזלינג הם הבחירה העליונה שלי לצדפות. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. אתה יכול לנסות שרדונה לונה לאפיס. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.7 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 13 דולר לבקבוק.
![לאפיס לונה שרדונה]()
לאפיס לונה שרדונה
גרידה כתומה, אננס בשל, טוסט ווניל על האף. גוף מלא, טרי ותוסס, עם אפרסק לבן שופע וטעמי תפוחים בשלים המובילים לגימור מתובל בחמאה.