קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות35
מגזין

מולים שמנת עם בייקון מעושן סיידר קשה

מולים שמנת עם בייקון מעושן סיידר קשה
מולים שמנת עם בייקון מעושן סיידר קשה יכול להיות רק מתאבן hor אתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 42 גרם חלבון 38 גרם של שומן, וסך הכל 653 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %37 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אנשים רבים הכינו את המתכון הזה, ו-324 היו אומרים שזה פגע במקום. לכו לחנות ותביאו טרגון, מלח ופלפל, סיידר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב creme fraiche אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת אפרסק וקרם פרש כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו סיידר קריספין-ספוגים, פרחחים עטופים בבייקון עם בצל סיידר קשיח מקורמל, מקרוני וגבינה עם בייקון!), ו פסטה שמנת שרימפס עם רוטב סיידר קשה (מתכונים דומים).

הוראות

1
יוצקים כף אחת של שמן זית לתוך סיר גדול מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מוסיפים את הבייקון הקצוץ ומבשלים עד שהחתיכות פריכות, שלוש עד ארבע דקות.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
3
הסר את הבייקון עם כפית מחוררת ולהעביר כמה מגבות נייר. נסה להשאיר כמה שיותר שומן מאחור בסיר ככל האפשר.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
4
מוסיפים את השום לשמן, ומבשלים כמה שניות, ולאחר מכן מוסיפים את המולים, סיידר, ואת כף הנותרים של שמן זית. השתמש בכף עץ כדי לערבב הכל, ולאחר מכן לכסות את הסיר ולהפוך את החום גבוה. קיטור המולים עד כמעט כל המולים נפתחו, רועד את הסיר מעת לעת, שלוש עד ארבע דקות. באמצעות כפית מחוררת, להעביר את המולים לקערה גדולה מאוד, משאיר את הנוזל מאחור. השליכו את כל המולים שלא נפתחו.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ספגטי מיובש בקופסהספגטי מיובש בקופסה
שום גויה®שום גויה®
2 כפות ועוד 1-1/2 כפיות סירופ מייפל2 כפות ועוד 1-1/2 כפיות סירופ מייפל
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
5
להפחית את החום בינוני גבוה, ומערבבים את fraîche crème. מבשלים לרתיחה במשך שתי דקות, ולאחר מכן מוסיפים כמעט את כל הבייקון ועשבי תיבול, משאירים קצת מכל אחד לקישוט. מערבבים היטב, ולאחר מכן מתבלים את הרוטב לטעום עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
קרם פרשקרם פרש
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
6
מחלקים את המולים בין ארבע קערות גדולות, מצקת על חלק מהרוטב, ומקשטים עם בייקון ועשבי תיבול הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
ספגטי מיובש בקופסהספגטי מיובש בקופסה
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
מצקתמצקת
7
מגישים את המולים עם לחם פריך טוב.
מרכיבים שתצטרך
כף. שמן זית יווני מיובאכף. שמן זית יווני מיובא
ספגטי מיובש בקופסהספגטי מיובש בקופסה

יין מומלץ: שרדונה, Muscadet, ריזלינג

שרדונה, Muscadet, ו ריזלינג הן אפשרויות נהדרות עבור רכיכות. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. שרדונה הנהר הרוסי La Crema עם 4.1 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 28 דולר לבקבוק.
שרדונה הנהר הרוסי La Crema
שרדונה הנהר הרוסי La Crema
על האף יש גוונים הדר, עם תפוח ירוק, אננס וניחוחות פרחוניים מודגשים על ידי עקבות קרמל ואגוז לוז. הפרי הבהיר והחומציות הפריכה האופיינית לאפלאסיון הנהר הרוסי נראים בפה, עם מרכיבי לימון ליים וערות אגס מרוכזים, מקוזזים על ידי תפוח מתמשך וגימור תבלין.