מולים שמנת עם בייקון מעושן סיידר קשה
מולים שמנת עם בייקון מעושן סיידר קשה יכול להיות רק מתאבן hor אתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 42 גרם חלבון 38 גרם של שומן, וסך הכל 653 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %37 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אנשים רבים הכינו את המתכון הזה, ו-324 היו אומרים שזה פגע במקום. לכו לחנות ותביאו טרגון, מלח ופלפל, סיידר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב creme fraiche אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת אפרסק וקרם פרש כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו סיידר קריספין-ספוגים, פרחחים עטופים בבייקון עם בצל סיידר קשיח מקורמל, מקרוני וגבינה עם בייקון!), ו פסטה שמנת שרימפס עם רוטב סיידר קשה (מתכונים דומים).
הוראות
יוצקים כף אחת של שמן זית לתוך סיר גדול מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים את הבייקון הקצוץ ומבשלים עד שהחתיכות פריכות, שלוש עד ארבע דקות.
הסר את הבייקון עם כפית מחוררת ולהעביר כמה מגבות נייר. נסה להשאיר כמה שיותר שומן מאחור בסיר ככל האפשר.
מוסיפים את השום לשמן, ומבשלים כמה שניות, ולאחר מכן מוסיפים את המולים, סיידר, ואת כף הנותרים של שמן זית. השתמש בכף עץ כדי לערבב הכל, ולאחר מכן לכסות את הסיר ולהפוך את החום גבוה. קיטור המולים עד כמעט כל המולים נפתחו, רועד את הסיר מעת לעת, שלוש עד ארבע דקות. באמצעות כפית מחוררת, להעביר את המולים לקערה גדולה מאוד, משאיר את הנוזל מאחור. השליכו את כל המולים שלא נפתחו.
להפחית את החום בינוני גבוה, ומערבבים את fraîche crème. מבשלים לרתיחה במשך שתי דקות, ולאחר מכן מוסיפים כמעט את כל הבייקון ועשבי תיבול, משאירים קצת מכל אחד לקישוט. מערבבים היטב, ולאחר מכן מתבלים את הרוטב לטעום עם מלח ופלפל.
מחלקים את המולים בין ארבע קערות גדולות, מצקת על חלק מהרוטב, ומקשטים עם בייקון ועשבי תיבול הנותרים.
מגישים את המולים עם לחם פריך טוב.
יין מומלץ: שרדונה, Muscadet, ריזלינג
שרדונה, Muscadet, ו ריזלינג הן אפשרויות נהדרות עבור רכיכות. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. שרדונה הנהר הרוסי La Crema עם 4.1 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 28 דולר לבקבוק.
![שרדונה הנהר הרוסי La Crema]()
שרדונה הנהר הרוסי La Crema
על האף יש גוונים הדר, עם תפוח ירוק, אננס וניחוחות פרחוניים מודגשים על ידי עקבות קרמל ואגוז לוז. הפרי הבהיר והחומציות הפריכה האופיינית לאפלאסיון הנהר הרוסי נראים בפה, עם מרכיבי לימון ליים וערות אגס מרוכזים, מקוזזים על ידי תפוח מתמשך וגימור תבלין.