מולית מעושנת
בורי מעושן עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 75 גרם חלבון 22 גרם של שומן, וסך הכל 733 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך בחורה. מים, בורי, שבבי עץ היקורי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו 5 דקות. מתכונים דומים: מולית מעושנת, מולית אדומה עם טימין, ו מאלט אדום מטוגן במחבת.
הוראות
שלב 1 גל. מים 4 מרכיבים הבאים בקערה גדולה, ערבוב עד המלח מתמוסס.
הוסף מאלט; כיסוי וצינה 45 דקות עד 2 שעות או במידה הרצויה של מליחות. (
חותכים חתיכה קטנה של דגים, ומטגנים אותו כדי לקבוע את מידת המלחות על ידי טעימות. זמן השרייה ארוך יותר מניב דגים מלוחים יותר.)
לשטוף דגים, להשליך תערובת מי מלח; לטפוח דגים יבשים עם מגבות נייר.
מניחים דגים על מדפים תיל במחבתות קלייה; מכסים במגבות נייר, ומצננים 2 עד 3 שעות או עד יבש. שפשף 1 כפית. פלפל משני צדי כל דג.
להשרות שבבי עץ במים לפחות 30 דקות.
הכן אש פחם במעשן; תן לשרוף 15 עד 20 דקות.
שבבי ניקוז, ולמקם על גחלים.
מקום מחבת מים במעשן; להוסיף מים לעומק קו מילוי.
מניחים דגים על מדפי מזון העליון והתחתון; לכסות עם מכסה מעשן. (אם מעשנים פילה, מניחים את צד העור על מדפים.)
לבשל 2 שעות או רק עד פתיתי דגים בקלות עם מזלג.
מגישים עם קרקרים, רוטב חריף, ופלחי לימון, אם תרצה.