מתכון זה ממזון ויין דורש חמאה, פלפל סדוק, מים ותפוחים לא ממולאים בטארט. כדי להשתמש ב חומץ סיידר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חומץ כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: קבב חזיר נרפא במי מלח עם מולסה זיגוג, Jalapenos ופפאיה, מולסה ובשר חזיר קאיין, ו בשר חזיר צלוי באיטיות עם מולסה וזיגוג בלסמי.
הוראות
1
בסיר גדול, לשלב את המים עם 1/4 כוס של דבשה והסוכר, שום, מלח גס, פלפל סדוק, קינמון, כוסברה וציפורן ולהביא לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל סדוק
מלח גס
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
4 כוסות קמח חיטה
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
שום גויה®
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
בואו להתקרר לחלוטין, ואז לקרר עד צונן לחלוטין.
3
שים את החזיר בקערה בינונית ולהוסיף את המלח כך הבשר שקוע. מכסים ומקררים במשך 24 שעות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות
מים כדי לאפשר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
מחממים התנור ל 40
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
הסר את החזיר מן המלח יבש טפיחה. מתבלים בנדיבות עם מלח שולחן ופלפל טחון דק. מניחים את החזיר על מתלה במחבת צלייה וצולים במשך כ -50 דקות, או עד מדחום בשר מוכנס במרכז רושם 14
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא
מלח שולחן
1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות
מים כדי לאפשר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשום
כרוב סגול, פרוס דק
6
להעביר מגש, לכסות באופן רופף עם נייר ולתת לנוח במשך 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
7
בינתיים, להמס את החמאה במחבת גדולה.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
דַק-
8
מוסיפים את התפוחים ומבשלים על חום גבוה בינוני, משליך, עד רק מכרז, על 10 דקות. באמצעות כפית מחוררת, להעביר את התפוחים לקערה.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
9
מוסיפים את החומץ ואת כוס 1/4 הנותרים של מולסה למחבת ומרתיחים כדי זיגוג syrupy, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 כוסות קמח חיטה
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
רוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
דַק-
10
יוצקים את הזיגוג על התפוחים וזורקים למעיל.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
רוטב שומשום יפני מוכן
11
לגלף את בשר חזיר 1/3 אינץ ' עבה ולסדר על מגש.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
12
מוסיפים את מיצי החזיר למחבת; מביאים לרתיחה, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
דַק-
13
יוצקים את המיצים על החזיר, כפית את התפוחים המזוגגים סביב הבשר ומגישים.