קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות1
ציון בריאות11
מגזין

מונטה כריסטו קסדילס

מונטה כריסטו קסדילס
Monte Cristo Quesadillas נטול גלוטן, מתאבנים. מנה זו מכילה סביב 24 גרם חלבון 26 גרם של שומן, וסך הכל 653 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 1 מנות סועדים.. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-1506 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. לכי לחנות וקחי טורטיות, חלב, ביצה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. נסו Monte Cristo, מונטה כריסטו, ו Monte Cristo (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים את הביצה, חלב ווניל בקערה רדודה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
2
ממיסים את החמאה במחבת.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
לטבול צד אחד של טורטייה בתערובת הביצה ולאחר מכן למקם אותו במחבת.
מרכיבים שתצטרך
3/4 פאונד רוסטביף מבושל פרוס דק3/4 פאונד רוסטביף מבושל פרוס דק
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
מורחים את החרדל על החלק העליון של הטורטייה ומכסים עם חופן גבינה אחת, החזיר והגבינה הנותרת.
מרכיבים שתצטרך
3/4 פאונד רוסטביף מבושל פרוס דק3/4 פאונד רוסטביף מבושל פרוס דק
4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
5
מורחים את הריבה בצד אחד של טורטייה הנותרים, לטבול את הצד השני לתוך תערובת הביצה ומניחים אותו על גבי כל דבר במחבת עם תערובת הביצה פונה למעלה.
מרכיבים שתצטרך
3/4 פאונד רוסטביף מבושל פרוס דק3/4 פאונד רוסטביף מבושל פרוס דק
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ריבהריבה
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
בואו לבשל עד התחתון הוא חום זהוב, על 3-4 דקות להעיף. (טיפ: החלקתי את הקסדייה על צלחת ואז הפכתי את המחבת, הנחתי אותה על הצלחת, הפכתי את המחבת שוב והוצאתי את הצלחת.)
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
בואו לבשל עד חום זהוב, על 2-4 דקות.
8
החלק את הטורטייה מתוך המחבת, לחתוך אותו למשולשים ולהגיש עם אבקת סוכר בצד של ריבה לטבילה. (הערה: אתה יכול גם להרוות את הקסדייה בסירופ מייפל!)
מרכיבים שתצטרך
5 סוכריות של Peachie-O5 סוכריות של Peachie-O
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
3/4 פאונד רוסטביף מבושל פרוס דק3/4 פאונד רוסטביף מבושל פרוס דק
ריבהריבה
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ הם בחירה מצוינת למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. הפינו-נואר האורגני של סטולץ עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 26 דולר לבקבוק.
פינו נואר אורגני של סטולץ
פינו נואר אורגני של סטולץ
הפינו הזה מראה היטב את צבעו העשיר והארומה הפרחונית של נקיק קולומביה האורגני פינו נואר (Pinot noir). הכל כדי שהיין הזה יקבל שנים של הזדקנות או ישתכר במקום.