מוס אוכמניות ונפוליאון דבש-טייל
מוס אוכמניות ונפוליאונים דבש Tuile יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 452 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 23 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. אם יש לך דבש, סוכר מגורען, ביצה לבן, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. מתכונים דומים: נפוליאון אוכמניות טרי עם מוס גבינת שמנת, נפוליאון מוס לימון, ו פילו נפוליאון עם רוטב אוכמניות וקרם וניל.
הוראות
קו 3 אפיית גיליונות עם נייר קלף. בקערה בינונית, באמצעות מיקסר חשמלי, קרם את החמאה עם הדבש. מקציפים את 1/4 כוס הסוכר של ממתקים והקמח, ולאחר מכן להוסיף את ביצה לבן ופעימה עד חלקה. כף 5 כפיות מעוגלות היטב של הבלילה על כל אחד גיליונות אפייה מוכן, על 4 סנטימטרים זה מזה. באמצעות מרית אופסט, להפיץ את הבלילה באופן שווה לתוך 3-עד 3 1/2 אינץ ' סיבובים.
אופים את הטיילים במשך כ 12 דקות, עד שהם משחימים קלות, הסטת סדיני האפייה מלמעלה למטה וחזית לאחור אפילו לאפייה.
להעביר את tuiles למדף ולתת להם להתקרר עד פריך. חזור עם הבלילה הנותרת כדי להפוך על 5 יותר tuiles.
בקערה קטנה, מפזרים את הג ' לטין מעל 1 כף המים ולתת לעמוד עד מתרכך, על 5 דקות. בבלנדר, מחית את האוכמניות עם הנותרים 2 כפות מים. מסננים את מחית blackberry לתוך סיר קטן; צריך להיות על 3/4 כוס.
מוסיפים את הסוכר ומביאים לרתיחה. מבשלים את תערובת blackberry על חום מתון, ערבוב מדי פעם, עד שהוא מופחת מעט, על 5 דקות. מערבבים את הג ' לטין הרך עד מומס.
בקערה בינונית, באמצעות מיקסר חשמלי, להכות את הלבן ביצה עד פסגות המשרד טופס. באמצעות מרית גומי, לקפל את מחית ברי מקורר עד לא פסים של לבן להישאר. בקערה אחרת, לנצח את השמנת הכבדה עד קצפת ברכות. מקפלים את הקצפת לתוך תערובת ברי ומקררים עד צונן, על 1 שעה.
בסיר קטן, לשלב את המים והסוכר ולהביא לרתיחה.
מוסיף את לימון ורבנה וגרידת לימון ולתת לעמוד במשך 30 דקות. מסננים את הסירופ לתוך כוס. תמחקי את הסיר ותחזירי לו את הסירופ.
מוסיפים את האוכמניות לסירופ ומביאים לרתיחה. להפחית את החום נמוך ומבשלים, מוחץ את האוכמניות על הצד של המחבת, עד הנוזל מופחת מעט ואת פירות יער נשברו, כ 15 דקות. מסננים את הסירופ לכוס חסינת חום מבלי ללחוץ. מקררים את הסירופ עד שמצונן.
מניחים 8 tuiles על משטח עבודה. לגרוף תלולית 1/4 כוס מעוגלת מעט של מוס על כל tuile. מחסנית אחת עגולה מוס tuile על אחר לעשות 4 ערימות. למעלה כל מחסנית עם tuile רגיל ולחץ קלות כדי לשטח כל מחסנית מעט (במקרה של שבירה, להשתמש באחד tuiles הנוסף). אבק את צמרות עם הסוכר ' ממתקים. באמצעות מרית מתכת, בזהירות להעביר כל נפוליאון צלחת.
מקשטים עם אוכמניות, טפטוף עם סירופ ברי ורבנה ומגישים מיד.