מוס בוטנים
מוס בוטנים נטול גלוטן, ומספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 280 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 9 גר' של שומן. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו ג'לטין, בוטנים קלויים יבשים, סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: שיווי משקל בוטנים עם מוס חמאת בוטנים, מוס חמאת בוטנים, ו מוס חמאת בוטנים.
הוראות
מניחים מסננת בקערה בינונית. מסננת קו עם 4 שכבות של cheesecloth, המאפשר cheesecloth להאריך על קצה מסננת. יוגורט כפית למסננת. מכסים בחופשיות בניילון נצמד; מקררים 12 שעות. גבינת יוגורט כפית לתוך קערה בינונית; להשליך נוזל.
מפזרים ג ' לטין מעל 1 כף מים בקערה בטוחה במיקרוגל; בואו לעמוד 1 דקה. מיקרוגל ב 15 שניות גבוהות, ערבוב עד מתמוסס ג ' לטין.
תן מגניב מעט (כ 3 דקות); תערובת ג ' לטין להקציף לתוך גבינת יוגורט. מערבבים בחמאת בוטנים 1 כף בוטנים; להפריש.
מערבבים היטב את הסוכר והמים שנותרו בקערה בטוחה למיקרוגל. מיקרוגל ב 3 דקות גבוהות או עד שחין תערובת, ערבוב כל דקה; להפריש.
מקציפים חלבונים ומלח במהירות גבוהה של מיקסר עד קצף. בהדרגה לשפוך סירופ סוכר חם לתוך תערובת ביצה לבן, פועם במהירות בינונית; ואז להכות במהירות גבוהה עד פסגות נוקשות טופס.
מקפלים בעדינות תערובת ביצה לבן לתערובת גבינת יוגורט. כפית 1 כוס לתוך כל 4 (8-אונקיה) כוסות נבעו; מפזרים בוטנים הנותרים. כיסוי; צמרמורת לפחות 3 שעות.