מוס דלעת
מוס דלעת לוקח בערך 45 דקות מתחילתו ועד סופו. מתאים ל-4 מנות. תמורת $3.02 למנה , מתכון זה מכסה 20% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. צופה בדמות שלך? מתכון ללא גלוטן זה מכיל 637 קלוריות , 6 גרם חלבון ו -29 גרם שומן למנה. אם יש לכם סוכר קונדיטורים, גבינת שמנת, וניל וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. למתכון הזה מ-Taste of Home יש 1 מעריצים. זה עובד היטב כקינוח די יקר. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 0% . הציון הזה גרוע מאוד (אבל עדיין ניתן לתיקון). מתכונים דומים: קיווי מוס , מוס שוקולד בריא אלטרנטיבי , מוס אמרטו .
הוראות
חתוך את הדלעת העליון; לגרוף ולהשליך זרעים. בקערה קטנה, מערבבים סוכר ו-1/2 כפית קינמון; מפזרים בתוך הדלעת. החלף את החלק העליון של הדלעת.
אופים בחום של 400 מעלות במשך 25-30 דקות או עד שהם רכים. מצננים על רשת.
בינתיים, מיקרוגל שבבי וניל עם חלב בעוצמה של 70%; מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה. מצננים לטמפרטורת החדר.
טורפים בקערה גבינת שמנת וסוכר קונדיטורים עד לקבלת מרקם חלק. טורפים פנימה את הדלעת, קליפת התפוז, הצ'יפס המומס והקינמון הנותר. מקפלים פנימה קצפת. כפית לתוך פאי דלעת.