מוס יוגורט הל עם משמשים
מוס יוגורט הל עם משמשים עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, יש בו בסה"כ : 204 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 11 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ רציני אוכל יש 65 אוהדים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. אם יש לך אבקת ג'לטין, אבקת הל, שמנת, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: הל-מוס יוגורט עם משמשים, מוס יוגורט הל, ו משמשים עלומים עם Vanillan ו הל.
הוראות
יוצקים 1/4 כוס (60 מ "ל) מים לתוך סיר קטן ומפזרים את הג' לטין על זה. להפריש במשך 5 דקות כדי לאפשר את הג ' לטין כדי לרכך. הגדר את המחבת מעל חום בינוני לטאטא עד הג ' לטין מתמוסס.
מקציפים בדבש וממשיכים להתחמם עד שהדבש דליל.
בקערה של מערבל לעמוד (או בקערה גדולה, באמצעות מערבל יד), מקציפים את החלבונים עד נוקשה. לגרד לתוך קערה נפרדת. מחק את קערת ערבוב והכה את הקרם עד פסגות נוקשות טופס.
מוסיפים את היוגורט ואת השוט עד בשילוב.
הכה את ההל ואת המלח, ואז לאט לשפוך את הדבש מחומם, ג ' לטין, שוט. השתמש מרית לקפל בעדינות את החלבונים ביצה.
מורחים את המוס בשש כוסות נפרדות או בצלחת 1 ליטר (או 1 ליטר) ומקררים במשך 1 עד 2 שעות, עד להגדרה רכה.
מגישים עם פרוסות של משמש טרי, או להסיר את הבורות מחצאי משמש וצינור ב dollops של מוס.