קושימומחה
מוכן ב25 שעות
מנות8
ציון בריאות1
מגזין

מוס כבד עוף

מוס כבד עוף
מנה אחת מכילה 180 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 13 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. גשו לסופר וקנו כמה עלי דפנה, בגט ; מלח ים קשקשי; cornichons, שאלוט, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 25 שעות. מתכונים דומים: כבד Pâté – מוס כבד עוף המשי והקרימי ביותר אי פעם, מוס כבד עוף, ו מוס כבד עוף.

הוראות

1
לשים מתלה תנור בעמדה באמצע ולחמם תנור ל 177°.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
קוק שאלוט בשמן במחבת כבדה 10 אינץ ' מעל חום מתון, תוך ערבוב מדי פעם, עד שהתרכך, כ 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
מוסיפים שום ומבשלים, ערבוב, 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
4
הסר מהחום ומוסיף בזהירות קוניאק (השתמש בזהירות; אם קוניאק מצית, לנער מחבת), ואז להרתיח עד כ 2 כפות, 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קוניאקקוניאק
1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
להעביר לבלנדר ולהוסיף כבדים וחלמונים, ואז פירה עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
זנים של פטריותזנים של פטריות
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
6
מוסיפים חלב, קמח, מלח, פלפל, אגוז מוסקט ואולספייס ומתערבבים עד לשילוב.
מרכיבים שתצטרך
1/2 C סוכר מגורען (טורבינדו או סוכר קנים אורגני)1/2 C סוכר מגורען (טורבינדו או סוכר קנים אורגני)
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
(צינור גדול)(צינור גדול)
7
יוצקים לתוך קרוק, ברפרוף את כל קצף.
8
שים את קרוק במחבת אפייה גדולה ואופים באמבט מים עד שמוס מוגדר רק וסכין חדה קטנה מוכנסת למרכז יוצאת נקייה, כ -55 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
9
ממיסים חמאה בסיר קטן על אש נמוכה, ולאחר מכן להסיר מן החום ולתת לעמוד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
10
סדר ביי משאיר דקורטיבי על גבי מוס. קצף דל שומן מן החמאה, ואז כפית מספיק חמאה מבהירה על מוס כדי לכסות את פני השטח שלה, עוזב מוצקים חלביים בתחתית סיר.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות סוכר דמררה3 כפות סוכר דמררה
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
11
מוס צ ' יל לחלוטין, חשוף, כ 4 שעות. להביא לטמפרטורת החדר על 1 שעה לפני ההגשה.
1
* מוס יכול להתבצע 5 ימים קדימה ומקורר, מכוסה לאחר 4 שעות.* עלי המפרץ במתכון זה הם דקורטיביים. אם עלים טריים אינם זמינים, השתמש רק 2 או 3 מיובשים. אחרת, הטעם שהם להקנות יהיה חזק מדי. אל תאכלו אותם (טריים או יבשים), כי הם יכולים להיות קשים וחדים.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת