מנה אחת מכילה 180 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 13 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. גשו לסופר וקנו כמה עלי דפנה, בגט ; מלח ים קשקשי; cornichons, שאלוט, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 25 שעות. מתכונים דומים: כבד Pâté – מוס כבד עוף המשי והקרימי ביותר אי פעם, מוס כבד עוף, ו מוס כבד עוף.
הוראות
1
לשים מתלה תנור בעמדה באמצע ולחמם תנור ל 177°.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
קוק שאלוט בשמן במחבת כבדה 10 אינץ ' מעל חום מתון, תוך ערבוב מדי פעם, עד שהתרכך, כ 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שאלוט, מגורר או טחון
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
מוסיפים שום ומבשלים, ערבוב, 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
צרור תרד טרי (בערך
4
הסר מהחום ומוסיף בזהירות קוניאק (השתמש בזהירות; אם קוניאק מצית, לנער מחבת), ואז להרתיח עד כ 2 כפות, 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קוניאק
1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
להעביר לבלנדר ולהוסיף כבדים וחלמונים, ואז פירה עד חלקה.
שים את קרוק במחבת אפייה גדולה ואופים באמבט מים עד שמוס מוגדר רק וסכין חדה קטנה מוכנסת למרכז יוצאת נקייה, כ -55 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
9
ממיסים חמאה בסיר קטן על אש נמוכה, ולאחר מכן להסיר מן החום ולתת לעמוד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
10
סדר ביי משאיר דקורטיבי על גבי מוס. קצף דל שומן מן החמאה, ואז כפית מספיק חמאה מבהירה על מוס כדי לכסות את פני השטח שלה, עוזב מוצקים חלביים בתחתית סיר.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות סוכר דמררה
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
11
מוס צ ' יל לחלוטין, חשוף, כ 4 שעות. להביא לטמפרטורת החדר על 1 שעה לפני ההגשה.
1
* מוס יכול להתבצע 5 ימים קדימה ומקורר, מכוסה לאחר 4 שעות.* עלי המפרץ במתכון זה הם דקורטיביים. אם עלים טריים אינם זמינים, השתמש רק 2 או 3 מיובשים. אחרת, הטעם שהם להקנות יהיה חזק מדי. אל תאכלו אותם (טריים או יבשים), כי הם יכולים להיות קשים וחדים.