קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות3
ציון בריאות49
מגזין

מוס כבד עוף עם ריזלינג-טימין Gelée

מוס כבד עוף עם ריזלינג-טימין Gelée
מנה זו מכילה סביב 37 גרם חלבון 22 גרם של שומן, וסך הכל 509 קלוריות. זה מתכון ללא גלוטן מגישה 3 . גשו לסופר וקנו חמאה, שאלוט, טימין ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו ריזלינג Gelée עם תותים לשמר, כבד Pâté – מוס כבד עוף המשי והקרימי ביותר אי פעם, ו מוס כבד עוף (מתכונים דומים).

הוראות

1
לרכך את הטעם של chickenlivers על ידי הצבת אותם בקערת זכוכית עם2 כוסות חלב. כיסוי; צמרמורת במשך 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
ניקוז; להשליך חלב. להחזיר כבדים לאותה קערה, להוסיף את הנותרים 2 כוסות חלב, כיסוי, andchill במשך 2 שעות נוספות (או לילה).
מרכיבים שתצטרך
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
ניקוז;להשליך חלב ולשטוף כבדים. להתייבש עם מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
4
הגדר מסננת בסדר רשת על mediumbowl; להפריש. ממיסים 2 כפות חמאה גדולהבירה על אש בינונית-נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
5
מוסיפים shallotsand טימין ומבשלים, ערבוב מדי פעם,עד שאלוט הם רכים מאוד, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
6
להוסיף כבדים, להגדיל את החום בינוני, ולהסתכל, להסתובב פעם אחת, עד כבדים הם המשרד אבל עדיין ורוד בפנים, על 4 דקות.
7
Removepan מן החום ומערבבים קלבדוס. חזור לאכול; לבשל עד קלבדוס מצטמצם בחצי, כ -30 שניות. להשליך קורנית.
מרכיבים שתצטרך
CalvadosCalvados
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
8
העברת תערובת כבד למעבד מזון; להוסיף 2 כפיות מלח ופלפל. תהליך untilsmooth. עם ריצת המעבד, כתובתחמאה על ידי כף עד allbutter הוא משולב.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
כבדכבד
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
9
תעבירי את מוס המסננת מוכנה. באמצעות מרית גומי, הקש מוס דרך מסננת. יש לשטוף מסננת anddry, ולאחר מכן מסננים מוס שוב,השלכת מוצקים במסננת. לחלק בין צנצנות קטנות. להירגע עד המשרד, 1-2 שעות.
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
1
מניחים 1/4 כוס מיםבקערת מיקרוגל בינונית - בטוחה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
Sprinklegelatin מעל מים ולתת לעמוד untilsoftened, על 10 דקות. תערובת מיקרוגלטין עד מתמוסס ג ' לטין וmixture הופך ברור, כ -30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
3
מוסיפים סוכר; מערבבים עד מומס. מערבבים ביין.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
4
כף ג 'ל מעל מוס בצנצנות, יוצרה שכבה 1/4" (לא כל gelée ניתן להשתמש).מעל כל צנצנת עם זרעי טימין או עלים,אם תרצה. כיסוי עם פלסטיק לעטוף andrefrigerate עד gelée מוגדר, על 1 hour.DO קדימה: ניתן לעשות 3 ימים קדימה.שמור צונן.
מרכיבים שתצטרך
טימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולקטימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
5
מחממים תנור ל 232°. מסדרים לחם על תבנית אפייה מעוטרת.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
מברשת עם חמאה מומסת.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
7
אופים עד goldenbrown, כ 5 דקות. לעשות קדימה: יכול bemade 1 יום קדימה. חנות אטומה לטמפרטורה בחדר.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
8
תן מוס להתרכך מעט בחדרספורטור במשך 30 דקות לפני הגשה עם טוסטים.