קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות1
מגזין

מוס לימון-ג'ינג'ר

מוס לימון-ג'ינג'ר
מוס לימון-ג'ינג'ר עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 492 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 38 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם זנגביל טחון, חלמונים, מלח כשר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו מוס לימון-ג'ינג'ר ופיסטוק טולי, מוס ג'ינג'ר לימון ועוגיית מזל תוצרת בית, ו ג'ואן צ' אנג של לימון ג'ינג'ר מוס קופה (מתכונים דומים).

הוראות

1
בסיר בינוני, לשלב 3/4 כוסות של שמנת כבדה עם זנגביל טרי הקרקע ולהביא לרתיחה. לכסות ולתת מגניב, ואז לקרר בין לילה.
מרכיבים שתצטרך
אבקת ג ' ינג ' ראבקת ג ' ינג ' ר
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
2
הגדר מסננת רשת בסדר בקערה גדולה; להגדיר את הקערה בקערה גדולה יותר של מי קרח. בסיר גדול, לשלב את מיץ לימון, חמאה ואת הנותרים 1/4 כוס שמנת כבדה; להביא רק לרתיחה. בקערה בינונית, לטאטא את כל הביצים עם חלמונים וסוכר עד חלקה. בהדרגה לטאטא במחצית תערובת לימון חם; לטאטא את התערובת לתוך הסיר. מבשלים את הקרד על חום מתון, ערבוב כל הזמן עם כף עץ, עד מעובה מדחום לקרוא מיידית מוכנס בו רושם 175, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
3
להקציף במלח ווניל. מסננים את לימון curd לתוך קערה מוכנה ולתת מגניב לחלוטין. יש לשטוף ולייבש את המסננת
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות סוכר3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות סוכר
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
4
מסננים את קרם הג ' ינג ' ר לתוך קערה גדולה אחרת. באמצעות מיקסר חשמלי, לנצח את קרם ג ' ינג ' ר במהירות גבוהה עד המשרד. מקפלים את קצפת ג ' ינג ' ר קרם לתוך לימון. כף למשקפיים.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות סוכר3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות סוכר
שקדים שלמים, עם הקליפה וקלוייםשקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
עוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקיתעוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקית
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
5
מקשטים עם זנגביל מסוכר ומקררים עד מוכן לשרת.
מרכיבים שתצטרך
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ