מוס לימון-ג'ינג'ר
מוס לימון-ג'ינג'ר עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 492 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 38 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם זנגביל טחון, חלמונים, מלח כשר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו מוס לימון-ג'ינג'ר ופיסטוק טולי, מוס ג'ינג'ר לימון ועוגיית מזל תוצרת בית, ו ג'ואן צ' אנג של לימון ג'ינג'ר מוס קופה (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר בינוני, לשלב 3/4 כוסות של שמנת כבדה עם זנגביל טרי הקרקע ולהביא לרתיחה. לכסות ולתת מגניב, ואז לקרר בין לילה.
הגדר מסננת רשת בסדר בקערה גדולה; להגדיר את הקערה בקערה גדולה יותר של מי קרח. בסיר גדול, לשלב את מיץ לימון, חמאה ואת הנותרים 1/4 כוס שמנת כבדה; להביא רק לרתיחה. בקערה בינונית, לטאטא את כל הביצים עם חלמונים וסוכר עד חלקה. בהדרגה לטאטא במחצית תערובת לימון חם; לטאטא את התערובת לתוך הסיר. מבשלים את הקרד על חום מתון, ערבוב כל הזמן עם כף עץ, עד מעובה מדחום לקרוא מיידית מוכנס בו רושם 175, על 5 דקות.
להקציף במלח ווניל. מסננים את לימון curd לתוך קערה מוכנה ולתת מגניב לחלוטין. יש לשטוף ולייבש את המסננת
מסננים את קרם הג ' ינג ' ר לתוך קערה גדולה אחרת. באמצעות מיקסר חשמלי, לנצח את קרם ג ' ינג ' ר במהירות גבוהה עד המשרד. מקפלים את קצפת ג ' ינג ' ר קרם לתוך לימון. כף למשקפיים.
מקשטים עם זנגביל מסוכר ומקררים עד מוכן לשרת.