מוס סלמון
מוס סלמון דורש מסביב 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה במנה זו יש: 327 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 13 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 18 מנות. אם יש לך שמיר עשב, פפריקה, פטרוזיליה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון לא כל כך spoonacular סופר של 18%. מתכונים דומים: מוס סלמון עם ביצי סלמון וקרודיטים, מוס סלמון, ו מוס סלמון.
הוראות
מסננים סלמון, הזמנה נוזלית; מוסיפים מים לנוזל סלמון להניב 1/2 כוס.
מערבבים סלמון נוזלי וג 'לטין בסיר קטן; לבשל על חום בינוני, ערבוב כל הזמן, עד ג' לטין מתמוסס.
הסר את העור ואת העצמות מן הסלמון, ולהשליך; סלמון פתית.
מקום תערובת ג ' לטין, סלמון, בצל, מיונז, שמנת חמוצה, מיץ לימון, מלח שום, שמיר עשב, פלפל, ופטרוזיליה במיכל של בלנדר חשמלי; תהליך עד חלקה.
יוצקים תערובת לתוך עובש דגים משומן קל 5 כוס. תירגע עד שתתייצב.
מקשטים עם אספיק, פסטה מבושלת ורצועות בצל ירוק; מפזרים פפריקה לפי הצורך.
הערה: ניתן להכין מתכון גם במעבד מזון. סכין מיקום להב בקערת מעבד; להוסיף מרכיבים. תהליך עד חלקה, ולהמשיך לפי ההוראות.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
ניתן לזווג סלמון עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה הנהר הרוסי La Crema עם 4.1 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 28 דולר לבקבוק.
![שרדונה הנהר הרוסי La Crema]()
שרדונה הנהר הרוסי La Crema
על האף יש גוונים הדר, עם תפוח ירוק, אננס וניחוחות פרחוניים מודגשים על ידי עקבות קרמל ואגוז לוז. הפרי הבהיר והחומציות הפריכה האופיינית לאפלאסיון הנהר הרוסי נראים בפה, עם מרכיבי לימון ליים וערות אגס מרוכזים, מקוזזים על ידי תפוח מתמשך וגימור תבלין.