קושימומחה
מוכן ב8 שעות, 20 דק.
מנות6
ציון בריאות9
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

מוס סלמון מבושל עם רוטב שמיר

מוס סלמון מבושל עם רוטב שמיר
, המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 599 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 59 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך מיץ ליים, מיונז, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 8 שעות ו-20 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן נסו סלמון מבושל ורוטב שמיר, סלמון מבושל ברוטב חרדל שמיר, ו סלמון מבושל עם רוטב שמיר חזרת (מתכונים דומים).

הוראות

1
ציוד מיוחד: עובש דגים
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
2
משמנים עובש דגים 6 כוס עם חמאה או מיונז.
מרכיבים שתצטרך
1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
3
לרכך את הג ' לטין במים קרים 1/4 כוס.
מרכיבים שתצטרך
חבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תותחבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תות
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
4
מוסיפים 1/2 כוס מים רותחים ומערבבים היטב, עד הג ' לטין מומס.
מרכיבים שתצטרך
חבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תותחבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תות
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
5
מוסיפים את המיונז, מיץ לימון, מיץ לימון, בצל, רוטב חם, פפריקה, ומלח ומערבבים היטב. מקפלים את הסלמון וצלפים.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
1 תות, קלוף1 תות, קלוף
1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
שרוול טרי טחון או 1 כף שרוול מיובששרוול טרי טחון או 1 כף שרוול מיובש
חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפויחסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
(צינור גדול)(צינור גדול)
6
מוסיפים את הקצפת וממשיכים לקפל עד שהכל משולב היטב.
מרכיבים שתצטרך
לימון גומילימון גומי
7
יוצקים את התערובת לתוך התבנית מוכנה. מכסים בניילון נצמד ומקררים במקרר במשך 8 שעות או לילה.
מרכיבים שתצטרך
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
8
כאשר מוכן לשרת, לבטל עובש מוס על צלחת גדולה. קח את פרוסות הלימון וליצור " זנב " על הגב של הדג. הקיפו את המוס בפטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
קליפות מלימוןקליפות מלימון
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
9
מגישים את רוטב שמיר בקערת זכוכית ליד מוס סלמון.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
שמירשמיר
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
10
כדי להפוך את רוטב שמיר, לשלב את כל החומרים בקערה בינונית. מכסים בניילון נצמד ומקררים לפחות 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
שמירשמיר
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה

מרכיבים

6ריבס, קצוץ טרי או קפואחמאה או מיונז, עבור השמנת עובשחמאה או מיונז, עבור השמנת עובש2(חוֹרֶף)צלפים, סחוטיםצלפים, סחוטים1מלפפון אנגלי, מקולף, מגורד, סחוט במשך 1 שעהמלפפון אנגלי, מקולף, מגורד, סחוט במשך 1 שעה1586 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשמיר טרי, קצוץ דקשמיר טרי, קצוץ דק1ציפורן קטנהשום, טחוןשום, טחון1מעטפהג'לטין ללא טעםג'לטין ללא טעם2טיפותשרוול טרי טחון או 1 כף שרוול מיובששרוול טרי טחון או 1 כף שרוול מיובש1פרוסהלימוןלימון1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)מיץ לימון טרימיץ לימון טרי1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)מיץ ליים טרימיץ ליים טרי1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)בצל מגורדבצל מגורד1(יכול להיות או להרחיק)חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפויחסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי1חבורהפטרוזיליה, שטף ומיובשפטרוזיליה, שטף ומיובש4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקסלמון מבושל קצוץ וקטןסלמון מבושל קצוץ וקטן11 קילו קישואים,(צינור גדול)(צינור גדול)2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקצ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוקצ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוק596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמים קרים ו 1/2 כוס מים רותחים, עבור ג'לטיןמים קרים ו 1/2 כוס מים רותחים, עבור ג'לטין2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקלימון גומילימון גומי

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. היקב האן סנטה לוסיה Highlands שרדונה עם דירוג 4.1 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
האן יקב סנטה לוצ ' יה הר שרדונה
האן יקב סנטה לוצ ' יה הר שרדונה
עשיר ושכבות, עם הערות משיי של אפרסק, נקטרינה, אגס בשל ווניל.