מוס קוקוס
מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 409 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 29 גרם של שומן למנה. מתאים ל-8 מנות. גשו לסופר וקנו חלבוני ביצה, גרידת ליים, קוקוס ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 75 שעות. נסו ברים מוס קוקוס שמנת מנגו עם קרום לחם קצר קוקוס, מוס קוקוס, ו מוס קוקוס שוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
יוצקים מים רותחים חמים על קוקוס מיובש בבלנדר, ואז למזג, מגרד את הצדדים לפי הצורך, עד בשילוב היטב, על 30 שניות (השתמש בזהירות בעת מיזוג נוזלים חמים). מגניב בבלנדר עד מגניב מספיק כדי להתמודד.
קו מסננת בסדר רשת גדולה עם כמה שכבות של cheesecloth ולהגדיר אותו מעל קערה.
יוצקים תערובת קוקוס לתוך מסננת מרופדת לסחוט כמה שיותר נוזל ככל האפשר.
להקציף יחד חלב מרוכז ממותק 1 כוס חלב קוקוס בקערה גדולה.
יוצקים חלב קוקוס שנותר לתוך מידה כוס 1 כוס ולהוסיף מספיק חלב שלם כדי להביא סך 1 כוס, ולאחר מכן להעביר לסיר קטן.
מפזרים ג 'לטין מעל תערובת חלב בסיר ולתת לעמוד 1 דקה כדי לרכך, ואז לחמם מעל חום מתון, לטאטא מדי פעם, עד ג' לטין הוא מומס (לא נותנים לרתיחה).
לטאטא לתוך תערובת חלב מרוכז ממותק בקערה גדולה עד בשילוב. צ ' יל מהיר על ידי הצבת קערה בקערה גדולה יותר של קרח ומים קרים ערבוב מדי פעם עד תערובת היא עקביות של חלבוני ביצה גלם, על 10 דקות.
Beat קרם עם מיקסר חשמלי עד שהוא מחזיק פסגות רכות, ואז לקפל קרם לתערובת קוקוס בעדינות אבל ביסודיות.
באמצעות מקצף ניקה, להכות חלבונים ביצה עם קמצוץ של מלח עד שהם מחזיקים פסגות רכות, ואז לקפל לתוך תערובת קוקוס בעדינות אבל ביסודיות. צ ' יל, מכוסה, עד סט, על 1 שעה.
* מוס יכול להיות מקורר עד 1 יום.* חלבוני הביצה במתכון זה אינם מבושלים. אם סלמונלה היא בעיה באזור שלך, אתה יכול להשתמש מחדש אבקת חלבוני ביצה כגון רק לבנים.