קושימומחה
מוכן ב5 שעות
מנות6
ציון בריאות0
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

מוס קיפוד ים עם ויניגרט זנגביל

מוס קיפוד ים עם ויניגרט זנגביל
שון קיפוד מוס עם ויניגרט זנגביל דורש על 5 שעות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, יש בו בסה"כ : 120 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 13 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. לך לחנות ותביא את המגש חד, קרם כבד, שמן זית מתון, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. עם כפית ציון של 12% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: שון קיפוד מוס עם ויניגרט זנגביל, Sean Urchin Ceviche, ו טרגון Tagliatelle עם חמאת קיפוד שון.

הוראות

1
מפזרים ג ' לטין על מרק בסיר קטן ולתת לעמוד 1 דקה כדי לרכך, ואז לבשל מעל חום מתון, ערבוב, עד מומס, 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
כוח uni דרך מסננת בסדר רשת לתוך קערה, גירוד התחתון של מסננת מדי פעם.
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
לטאטא חלמון, מלח, מיץ לימון, קאיין, ולאחר מכן להוסיף תערובת מרק, לטאטא. חזור לסיר ומבשל על חום נמוך בינוני, תוך ערבוב כל הזמן, עד שהוא רושם 77° על מדחום, 2 עד 3 דקות. (אל תתנו להתבשל או ביצה יהיה קרדל.)
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דקפרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
4
העברת תערובת לקערה להגדיר בקערה גדולה יותר של קרח ומים קרים.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
בואו לעמוד, ערבוב מדי פעם, עד התערובת קרה ועקביות של חלבוני ביצה גלם, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
6
Beat שמנת עם מיקסר חשמלי עד שהוא פשוט מחזיק פסגות רכות, ואז לקפל קרם לתערובת uni בעדינות אבל ביסודיות. צ ' יל, מכוסה, עד סט, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
1
לחץ חזק על ג ' ינג ' ר במסננת קטנה בסדר רשת להגדיר על קערה קטנה כדי לחלץ 1 כפית מיץ (מוצקים להשליך), ולאחר מכן לטאטא מיץ לימון ומלח.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
קפה מבושל חזק וחםקפה מבושל חזק וחם
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מוסיף שמן בזרם איטי, לטאטא עד emulsified.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
1
כפית 1/4 כוס מוס על כל אחד 6 צלחות, ואז לטפטף עם כמה ויניגרט.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות ויניגרט ורמיוס3 כפות ויניגרט ורמיוס
1
* מוס יכול להיות מקורר עד 1 יום.* ויניגרט זנגביל יכול להתבצע 6 שעות קדימה ומקורר, מכוסה. הביאו לטמפרטורת החדר לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות ויניגרט ורמיוס3 כפות ויניגרט ורמיוס
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק