מוס שוקולד
מוס שוקולד דורש כ 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 9 מנות. עם 700 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 32 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו את "ונילן חלץ", ציפוי שוקולד, סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות במחיר סביר מאוד. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 23%. מתכונים דומים: מוס שוקולד, אספרסו שוקולד מוס עוגיות, ו פודינג מוס שוקולד Paleo.
הוראות
מקציפים חמאה במהירות בינונית של מערבל חשמלי עד שמנת; מוסיפים בהדרגה 1 כוס סוכר, פועם היטב.
מוסיפים ביצה ווניל, ערבוב טוב. מערבבים בפירורים מותכים.
מערבבים קמח ומלח; מוסיפים לתערובת חמאה, מכים היטב. לעצב בצק לדיסק שטוח.
חותכים את הבצק לשלישים. לעטוף בנייר שעווה. מכסים ומקררים בקצרה עד הבצק הוא עקביות מתגלגל טוב.
מניחים כל חלק של בצק על גיליון עוגיות גדול משומן קלות. מכסים בנייר שעווה או בניילון נצמד.
רול בצק כדי 1/4 " עובי על יריעות עוגיות.
לגזור עוגיות, באמצעות חותכי עוגיות הרצוי. (בדקנו עם 3" ו 6 " חותכני מוס.)
מפזרים סוכר. לקלף בצק עודף.
אופים ב 350 במשך 10 עד 11 דקות עבור עוגיות קטנות ו 12 דקות עבור עוגיות גדולות יותר. מגניב 5 דקות על גיליונות עוגיות; להסיר מתלים חוט, מגניב לחלוטין.
מקום פתח פחית של ציפוי במיקרוגל. מיקרוגל במדיום (50% כוח) 45 שניות; מערבבים. מיקרוגל עוד 30 שניות.
מורחים ציפוי על קרני עוגיות וכפות רגליים, אם תרצה בכך.
מפזרים עם פצפוצי שוקולד וסוכר מבעבע, אם תרצה בכך.
בואו להקשיח על מדפים תיל.