מוס שוקולד חם מרושע
מוס שוקולד חם מרושע דורש על 3 שעות ו-25 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 637 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 46 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זה מושלם עבור יום ולנטין. גשו לסופר וקנו אבקת קקאו, פלפל קאיין טחון, סוכר, ועוד מספר מצרכים כדי להפוך אותו היום. וזה די גרוע. מתכונים דומים: עוגת שוקולד ללא קמח עם אטריות רשעות, גביעי פודינג שוקולד–חמאת בוטנים טובים, ו שוקולד חם וצלוי מרשמלו סירים דה קרם.
הוראות
לטאטא את החלמונים, 1/4 כוס סוכר, חמאה, 1/4 כוס מים, ליקר קפה, ושמן צ ' ילי בקערת מתכת גדולה להתמזג. הגדר את הקערה על סיר של מים רותחים (לא מאפשרים את החלק התחתון של הקערה לגעת במים); לטאטא כל הזמן עד התערובת היא עבה מאוד וקציפתי, על 3 דקות.
מוסיפים את השוקולד ומערבבים עד מומס וחלק.
באמצעות מיקסר חשמלי, להכות את החלבונים ביצה בקערה גדולה אחרת לפסגות רכות. בהדרגה להוסיף את 1/4 הנותרים כוס סוכר, להכות עד פסגות נוקשות מבריק טופס.
הסר את השוקולד מעל המים. מקפלים 1/3 של מרנג לתוך תערובת שוקולד חם כדי להבהיר, ואז לקפל את המרנג הנותרים.
מכסים בחוזקה בניילון נצמד ושומרים במקרר עד להגדרה, לפחות 3 שעות או לילה. כפית את המוס לתוך קערות 6-אונקיה. למעלה עם קצפת חריפה ומגישים.
מערבבים את השמן ואת פתיתי פלפל אדום כתוש בסיר קטן כבד. מבשלים מעל חום נמוך עד מדחום מוכנס לתוך רשם השמן 180 מעלות F, על 5 דקות.
הסר מהחום. מגניב לטמפרטורת החדר, על 2 שעות.
מעבירים את פתיתי השמן והפלפל לבקבוק של 4 אונקיות. לאטום את המכסה. מקררים עד 1 חודש.