מוס שוקולד טירמיסו
. עם כפית ציון של 36% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. נסו מוס שוקולד קפה טירמיסו, עוגת גבינה מוס טירמיסו, ו מוס טירמיסו קל (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים אספרסו וחמאה בחלק העליון של דוד כפול מעל מים רותחים.
מניחים חתיכות שוקולד מריר בתערובת האספרסו; מבשלים בלי לערבב עד שהשוקולד מתחיל להמיס, כ -3 דקות.
להקציף שוקולד ואספרסו תערובת עד בשילוב טוב.
שלב Marsala, חלמונים ביצה, וסוכר בסיר מעל חום בינוני נמוך, לטאטא כל הזמן עד מוקצף מעובה, 3 עד 5 דקות.
מערבבים גבינת מסקרפונה לתוך תערובת מרסלה.
מערבבים תערובת שוקולד עם תערובת מסקרפונה. מגניב לטמפרטורת החדר.
קצפת שמנת כבדה בקערה עד פסגות רכות טופס, 2 עד 3 דקות.
מקפלים חצי שמנת מוקצפת לתוך תערובת שוקולד מקורר.
מקפלים את המחצית השנייה של קצפת לתערובת שוקולד. מכסים בניילון נצמד ומקררים במקרר לפחות 2 שעות.