מוס שוקולד לבן תות
מוס שוקולד לבן תות נטול גלוטן, קינוח. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 528 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 42 גרם שומן. גשו לסופר וקנו ג'לטין, שמנת כבדה, תותים, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום ולנטין. מתכונים דומים: מוס תות בספלי שוקולד לבן, עוגת מוס בטעם תות ושוקולד לבן, ו פבלובה תות עם מוס שוקולד לבן.
הוראות
1 נקי גוף התותים. החל ממחצית התותים (3/4 פאונד), רבע מהם ולרוקן אותם בבלנדר או מעבד מזון. לאחר מכן לחץ על תערובת פירה דרך מסננת בסדר לתוך קערה. אתה רוצה לגמור עם 1 כוס של פירה. מערבבים ב 1 כף של מיץ לימון ולהניח בצד. עם 3/4 קילו הנותרים או כך של פירות יער, לחתוך כמה שיותר כמו למלא 2 כוסות, ולהניח בצד.2 ממיסים שוקולד לבן בדוד כפול, או קערת נירוסטה להגדיר מעל מים רותחים (ודא מים רותחים לא ממש לגעת בתחתית הקערה.) מערבבים עד חלקה, להפריש.3 לשים ¼ כוס מים קרים לתוך קערה קטנה.
מפזרים את אבקת ג ' לטין על המים ולתת לשבת במשך 5 דקות. 4 מערבבים כוס של הקרם ואת 2 כף אבקת סוכר בסיר קטן, מביאים לרתיחה מעל חום בינוני.
מוסיפים את תערובת הג 'לטין ומערבבים עד שהג' לטין נמס.
יוצקים לתוך קערת שוקולד נמס, ומערבבים עד חלקה.
להקציף ב 3/4 כוס של פירה תות. שמור את כוס purée ¼ הנותרים.5 באמצעות מיקסר חשמלי, מקציפים את הנותרים 1 3/4 כוס שמנת. (שים לב אני בדרך כלל להשתמש בבלנדר להקציף קרם, אבל במקרה זה מיקסר חשמלי או מקצף יד הוא מועדף, יש לך שליטה טובה יותר על כמות ההצלפות.) לנצח על מהירות בינונית-גבוהה עד פסגות בינוניות טופס.
מקציפים שליש מהקצפת לתערובת השוקולד. באמצעות מרית גומי גדולה, בעדינות לקפל את שאר הקצפת לתוך התערובת. מקררים למשך 1 שעה.6 מערבבים את 1 כף הנותרים של מיץ לימון לתוך גרגרים פרוסים שמורים. מקפלים את פירות יער פרוס לתוך מוס. מוס כפית לתוך הגשה כוסות להכניס למקרר לפחות עוד שעה, רצוי כמה שעות, או אפילו בלילה (כיסוי עם ניילון נצמד).7 כאשר אתה קורא לשרת את המוס, יוצקים מנה של פירה תות שמורות על כל מנה.
הוסף כמה פרוסות תותים כקישוט.