גשו לסופר וקנו קצפת, סוכר, חלבונים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. נסו מוס שוקולד מריר, מוס שוקולד מריר דל שומן, ו מוס שוקולד מריר (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מניחים שוקולד בקערה גדולה מעל ביין מארי או בדוד כפול בבית רתיחה נמוכה. מערבבים שוקולד עד מומס. כבה את החימום ותן לעמוד.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
לנצח את הגלידה על קרח עד שהוא יוצר פסגות רכות. מניחים בצד ומחזיקים בטמפרטורת החדר. עם מערבל, מקציפים ביצה לפסגות רכות. בהדרגה להוסיף את הסוכר ולהמשיך להצליף עד המשרד.
מרכיבים שתצטרך
ופלים מיניאטוריים של וניל
מיץ לימון, אופציונלי
תערובת עוגה טבעית באריזה
התזה של ורמוט
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
4
הסר את השוקולד מן ביין מארי באמצעות מקצף, לקפל את החלבונים ביצה בבת אחת. כאשר הלבנים הם משולבים כמעט לחלוטין, לקפל את הקצפת. מכסים את המוס ושומרים בקירור במשך כ 1 שעה או עד סט.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
גלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
5
מגישים גביעים עם קצפת יותר שוקולד מגולח, אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)