מוס שוקולד מריר
גשו לסופר וקנו קצפת, סוכר, חלבונים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. נסו מוס שוקולד מריר, מוס שוקולד מריר דל שומן, ו מוס שוקולד מריר (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מניחים שוקולד בקערה גדולה מעל ביין מארי או בדוד כפול בבית רתיחה נמוכה. מערבבים שוקולד עד מומס. כבה את החימום ותן לעמוד.
לנצח את הגלידה על קרח עד שהוא יוצר פסגות רכות. מניחים בצד ומחזיקים בטמפרטורת החדר. עם מערבל, מקציפים ביצה לפסגות רכות. בהדרגה להוסיף את הסוכר ולהמשיך להצליף עד המשרד.
הסר את השוקולד מן ביין מארי באמצעות מקצף, לקפל את החלבונים ביצה בבת אחת. כאשר הלבנים הם משולבים כמעט לחלוטין, לקפל את הקצפת. מכסים את המוס ושומרים בקירור במשך כ 1 שעה או עד סט.
מגישים גביעים עם קצפת יותר שוקולד מגולח, אם תרצה.