מוס שוקולד קל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל מוס שוקולד קל. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 437 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 13 גרם שומן. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, גשו לסופר וקנו מלח, חלבונים, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום ולנטין. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. נסו עוגת מוס שוקולד קלה, מוס שוקולד קל, ו מוס שוקולד קל (מתכונים דומים).
הוראות
מפזרים את הג ' לטין על הליקר בקערה קטנה ומניחים בצד.
מערבבים את החלב ו 1/4 כוס הסוכר בסיר קטן ולהקציף לערבב.
מניחים מעל חום בינוני ולהביא לרתיחה.
3 בינתיים, לטאטא את הביצים בקערה קטנה. כאשר החלב רותח, להקציף כשליש חלב לתוך הביצים. להחזיר את החלב שנותר לרתיחה על אש נמוכה ואז לטאטא בתערובת הביצה. המשך לטאטא עד התערובת מתעבה מעט. אל תתנו לו להרתיח או הביצים לטרוף.
הסר מהחום במהירות להקציף בתערובת ג ' לטין.
לטאטא בשוקולד ולהמשיך לטאטא עד השוקולד נמס והתערובת חלקה. לגרד אותו לקערה בינונית ולקרר אותו לטמפרטורת החדר.
5 כדי להפוך את מרנג, חצי למלא סיר בינוני עם מים ולהביא אותו לרתיחה מעל חום בינוני. מווסת את החום כך שהמים מבעבעים בעדינות אבל לא רותחים באלימות.
שלב את החלבונים ביצה, מלח, ואת הנותרים 1/2 כוס סוכר בקערה חסינת חום של מערבל חשמלי, לטאטא ביד רק כדי לערבב.
מניחים את הקערה על מחבת המים ומקציפים בעדינות עד שהחלבונים חמים (140 מעלות על מדחום מיידי) והסוכר מומס.
מניחים את הקערה על המיקסר עם מצורף whipk על מהירות בינונית עד מרנג הוא מקורר (זה לא צריך לבוא כל הדרך למטה לטמפרטורת החדר) ולהגדיל את עוצמת הקול.
6 מקפלים את הקצפת לתערובת השוקולד.
7 מחלקים את המוס בין המשקפיים מוכנים לקרר עד שנקבע, 3 עד 4 שעות.
מגישים את המוס לבד או עם כמה קצפת רזה של מיידה. אתה יכול גם לקשט אותו עם כמה פירות יער או כמה שבבי שוקולד.אחסון: אתה יכול להכין את המוס יום לפני. שמור את זה מכוסה בניילון נצמד אם הוא צריך להישאר במקרר יותר מכמה שעות לאחר הכנת אותו.
Reprinted עם אישור קינוחים אור מושלם: עוגות נפלאות, עוגיות, פשטידות, ועוד עשה עם חמאה אמיתית, סוכר, קמח, וביצים כל פחות מ 300 קלוריות לכל מנה נדיבה על ידי ניק Malgieri ודייוויד יואכים. צילומים של טום אקרל. זכויות יוצרים © 2006 By Nick Malgieri And David Joachim. פורסם על ידי ויליאם מורו, חותם של הארפר