תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל מוסאקן. מנה אחת מכילה 901 קלוריות, 37 גרם חלבון ו 58 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %43 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לכי לחנות וקחי שום, ביצים ענקיות, בצל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב panko אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת בראוני מצופה פאנקו כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו -40 דקות. מתכונים דומים: מוסקה, מוסקה, ו מוסקה.
הוראות
1
מחממים התנור ל 400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
חום 2 כפות EVOO בתנור הולנדי בינוני על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית כתית מעולה
ציוד שתשתמש בו
תנור הולנדי
3
מוסיפים את טלה הקרקע ומבשלים עד משחימים היטב. מתבלים במלח ופלפל, ומערבבים את השום, פלפל צ ' ילה, בצל ואורגנו ומבשלים 5 דקות. מערבבים את רסק העגבניות ומבשלים 1 דקה. להבה עם היין, ערבוב וגירוד כל חתיכות השחמה מהחלק התחתון של הסיר עם כף עץ.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
פלפל צ ' ילי
רסק עגבניות
טלה טחון
אורגנו
שום
בצל
יין
ציוד שתשתמש בו
כף עץ
סיר
4
מוסיפים את המניה, גרידת לימון, עלה דפנה, מקל קינמון ועגבניות ומבשלים עד מעובה, כ -30 דקות, ערבוב מדי פעם. בינתיים, לחתוך פרוסה דקה משני צדדים מנוגדים של כל חציל, הסרת חלק מהעור. הפעל את חצילים לחתוך בצד למעלה, ואז לחתוך לאורכו לתוך 1/4 אינץ ' עבה קרשים.
מרכיבים שתצטרך
מקל קינמון
גרידת לימון
עלי דפנה
חציל
עגבנייה
מלאי
5
מפזרים מלח וניקוז במסננת במשך 20 דקות. להתייבש. מקציפים את החלבונים עם התזה של מים בצלחת רדודה.
מרכיבים שתצטרך
חלבונים
מים
מלח
ציוד שתשתמש בו
מסננת
6
מערבבים את panko עם הנותרים 4 כפות EVOO בצלחת אחרת עד מצופה היטב.
מרכיבים שתצטרך
פאנקו.
שמן זית כתית מעולה
7
מוסיפים חצי מהגבינה, הפטרוזיליה, שום מגורען ובצל מגורען לפנקו ומערבבים היטב. הגדר מתלה חוט על כל אחד 2 גיליונות אפייה. טובלים כל פרוסת חצילים בחלבון הביצה, ואז מעיל עם תערובת panko, לחיצה כדי לעזור לו לדבוק. תארגן את מדפי התיל.
מרכיבים שתצטרך
שום מגורען
בצל מגורען
חלבונים
חציל
פטרוזיליה
גבינה
פאנקו.
רצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
מתלה תיל
8
אופים עד פריך וזהב, 25 עד 30 דקות. ממיסים את החמאה בסיר על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
ציוד שתשתמש בו
תנור
מחבת רוטב
9
מוסיפים את הקמח ומבשלים, מקציפים, במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
מקציף
10
לטאטא את החלב ואת העונה עם מלח, פלפל וכמה סבכים של אגוז מוסקט. מבשלים בבועה נמוכה עד עבה מספיק כדי לצפות את הגב של כף. מקציפים קלות את חלמוני הביצה בקערה בינונית. לאט לאט לשפוך חלק מהרוטב, לטאטא כל הזמן כדי למתן את החלמונים.
מרכיבים שתצטרך
חלמון ביצה
מוסקט
פלפל
רוטב
חלב
מלח
ציוד שתשתמש בו
מקציף
קערה
11
יוצקים את התערובת בחזרה לסיר ולהסיר מהחום. הפוך שתי שכבות של תערובת חצילים וטלה בצלחת תבשיל בינוני.
מרכיבים שתצטרך
חציל
כבש
ציוד שתשתמש בו
תבשיל קדרה
מחבת רוטב
12
יוצקים את הרוטב מעל ומפזרים את הגבינה הנותרת.
מרכיבים שתצטרך
גבינה
רוטב
13
אופים עד השחמה מבעבע, 30 עד 40 דקות. הערה של קוק: התבשיל יכול להיות מכוסה ומקורר לארוחת איפור מראש. לחמם, מכוסה, עד מחומם דרך, ואז מפזרים יותר גבינה ואופים, חשוף, כדי פריך את החלק העליון.