קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 30 דק.
מנות6
ציון בריאות23
מגזין

מוסקה (טבעוני או צמחוני, אתה בוחר.)

מוסקה (טבעוני או צמחוני, אתה בוחר.)
זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -30 דקות. אם יש לך חומץ יין, רוטב עגבניות, שמן זית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב תפוחי האדמה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחמניות בטטות תפוחי אדמה כקינוח. מתכונים דומים: מוסקה צמחונית, מוסקה צמחונית, ו מוסקה צמחונית.

הוראות

1
ביצוע פטה מזויף: קוביית טופו לתוך 1 " קוביות.לצלול במים רותחים & מבשלים במשך כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
סלט מעורב עלים, שטוף ויבשסלט מעורב עלים, שטוף ויבש
רוטב סויה 1 כף שומשוםרוטב סויה 1 כף שומשום
2
ניקוז.
3
להקציף יחד מים, מיסו, חומץ & מלח.
מרכיבים שתצטרך
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
מיסומיסו
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
4
הוסף טופו למרינדה. מערבבים בעדינות ומקררים. להשרות לפחות 2 ימים - עד 1 שבוע. לנער את המיכל מעת לעת.לפני השימוש, להסיר מרינדה מטופו & להתפורר טופו עם אצבעות. השתמש בתוך 2 שבועות אחרי שהוא התפורר. הערה צדדית; בן 2 שלי ממש אוהב את זה בכוחות עצמו!מנקודה זו זה צריך לקחת בערך 3 שעות:."זיעה" פרוסות חצילים בשכבה אחת על מגבות על ידי זליגת בנדיבות עם מלח (כשר או רגיל) במשך 45 דקות - 1 שעה, קרישה כל 15 דקות בערך, להעיף אחרי 30 דקות ומלח בצד השני. לשטוף לאחר חצילים החל להיראות חום בצבע. לאחר מכן לסחוט עם הידיים כדי להסיר כמה שיותר מים ככל האפשר, מסיימת עם לסחוט כמה מגבות נייר. קבוצות קטנות של סחיטה יש צורך. טובלים את פרוסות חצילים מיובשות בקמח כדי לייפות קלות את שני הצדדים. מטגנים ב 1/4 " שמן עד הקצוות משחימים קלות בצד אחד + 2 דקות בצד השני.
מרכיבים שתצטרך
1 שקית תרד טרי1 שקית תרד טרי
תלת עצות, גזוזתלת עצות, גזוז
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקניםעלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(צינור גדול)(צינור גדול)
רוטב סויה 1 כף שומשוםרוטב סויה 1 כף שומשום
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
5
ניקוז על מגבת או על מתלה קירור.בעוד חצילים מזיעים, מחממים תנור ל 35
מרכיבים שתצטרך
1 שקית תרד טרי1 שקית תרד טרי
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
קו נייר אפייה w / קלף.
ציוד שתשתמש בו
שעועית אספרסו מכוסה בשוקולד מרירשעועית אספרסו מכוסה בשוקולד מריר
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
7
מורחים תפוחי אדמה באופן שווה ואופים במשך 30 דקות.כמו כן, בעוד חציל מזיע, עבור רוטב "בשר":.
מרכיבים שתצטרך
1 שקית תרד טרי1 שקית תרד טרי
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
8
מוסיפים מים רותחים ל-TVP.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
חלבון ירקות מרקםחלבון ירקות מרקם
9
מוסיפים את רוטב ווסטרשייר ומערבבים בעדינות. במחבת, בצל מטגן בשמן 1 כפית עד מכרז.
מרכיבים שתצטרך
12 עד 16 לחמניות סנדוויץ'12 עד 16 לחמניות סנדוויץ'
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
10
להוסיף שום, להמשיך לבשל במשך 1-2 דקות על אש נמוכה med.
מרכיבים שתצטרך
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
11
מוסיפים TVP, חומץ, רוטב עגבניות, אורגנו, פטרוזיליה, מלח, פלפל וקינמון. Stir.To להרכיב: מחממים תנור ל 400 מעלות.גריז או שמן צלחת אפייה 8x8 או 9x9 זה לפחות 2" גבוה.מכסים את החלק התחתון עם 1/2 של החצילים, ואז 1/2 של תפוחי האדמה, ואז 1/2 של זוקיני (לא מבושל), ואז כל תערובת הבשר ו 1/2 של פטה מזויף.סיום על ידי שכבות שאר החצילים, תפוחי אדמה, קישואים ו "פטה".
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
יכול דיאט קרם סודהיכול דיאט קרם סודה
1 שקית תרד טרי1 שקית תרד טרי
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
עד 3 קישואים בינוניים, מגוררים גס (בערךעד 3 קישואים בינוניים, מגוררים גס (בערך
פחיות) מרק עוף דל נתרןפחיות) מרק עוף דל נתרן
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
סלט מעורב עלים, שטוף ויבשסלט מעורב עלים, שטוף ויבש
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
(צינור גדול)(צינור גדול)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
חלבון ירקות מרקםחלבון ירקות מרקם
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
12
אופים במשך 1 שעה.בעוד הוא אפייה, להכין את רוטב בשמל אשר תוסיף מוסקה ולהמשיך לבשל עד שעה הוא למעלה:.ממיסים את השמן או החמאה, מקציפים ברציפות כשמוסיפים את הקמח, ואז מוסיפים לאט את החלב. שמור על זה עד שזה מתחיל להתעבות אשר יקרה פתאום. כאשר זה קורה, לכבות את החום ולהוסיף 1/4 c ביצה מקצף (אופציונלי) ואת המלח.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
(צינור גדול)(צינור גדול)
(קיבלר)(קיבלר)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
13
להקציף שוב רק כדי mix.At בשלב זה זה זה יכול להיות 20-30 דקות לתוך בישול. קח את מוסקה ושופכים את רוטב בשמל באופן שווה מעיל. נסו למלא פערים גדולים. אם יש לך תוספת, פשוט לשפוך אותו באמצע, זה צריך להתפשט קצת בזמן הבישול.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
14
מפזרים קלות עם קינמון. חזרה לתנור זה הולך להשלים את סך של 1 שעה לבשל. להיות בטוח שיש בשמל קצת בראונינג לפני לוקח את זה רק בשביל המראה.
מרכיבים שתצטרך
יכול דיאט קרם סודהיכול דיאט קרם סודה
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
15
בואו לשבת במשך 20 דקות לפני ההגשה.אם אתה רוצה לעשות קדימה, להכין צלחת ופשוט לא להפוך את רוטב בשמל עד שאתה מוכן לתקוע אותו בתנור. אותו הדבר עם הקפאה. אין רוטב בשמל למקפיא.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן

מרכיבים

3(חוֹרֶף)שמן קנולה (או שמן צמחי אחר, או חמאה חלבית)שמן קנולה (או שמן צמחי אחר, או חמאה חלבית)0(יכול להיות או להרחיק)יכול דיאט קרם סודהיכול דיאט קרם סודה4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקחלב קוקוס, שיבולת שועל, קנבוס (מגוון שתייה) או 2 כוסות סויה (חלב חלב יעבוד גם)חלב קוקוס, שיבולת שועל, קנבוס (מגוון שתייה) או 2 כוסות סויה (חלב חלב יעבוד גם)596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקביצים תחליף ביצה (אופציונלי לחלוטין)ביצים תחליף ביצה (אופציונלי לחלוטין)21 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרחצילים, קלופים ופרוסים (פרוסות 1/4 אינץ')חצילים, קלופים ופרוסים (פרוסות 1/4 אינץ')2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקמחקמח3(חוֹרֶף)קמחקמח2שיני שום, טחוןשיני שום, טחון1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמיסו בהירמיסו בהיר6ריבס, קצוץ טרי או קפואשמן, לטיגון חציליםשמן, לטיגון חצילים11 קילו קישואים,1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1בצל, קצוץבצל, קצוץ1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)אורגנו, קצוץאורגנו, קצוץ2(חוֹרֶף)פטרוזיליה, קצוצהפטרוזיליה, קצוצה21 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרתפוחי אדמה, קלופים פרוסים דק מאודתפוחי אדמה, קלופים פרוסים דק מאוד1(יכול להיות או להרחיק)(צינור גדול)(צינור גדול)11 קילו קישואים,מלח, מחולק (או לפי הטעם, אני משתמש במלח מתובל)מלח, מחולק (או לפי הטעם, אני משתמש במלח מתובל)2(יכול להיות או להרחיק)(צינור גדול)(צינור גדול)6ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח, לחציל מזיעמלח, לחציל מזיע3156 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקחלבון ירקות מרקם יבש (TVP)חלבון ירקות מרקם יבש (TVP)454אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)טופו מוצק, סחוטטופו מוצק, סחוט227אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)3556 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמים, לבשל טופומים, לבשל טופו3556 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמים רותחים עבור hydrating חלבון ירקות מרקםמים רותחים עבור hydrating חלבון ירקות מרקם1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)חומץ יין לבןחומץ יין לבן3(חוֹרֶף)חומץ יין לבןחומץ יין לבן11 קילו קישואים,רוטב ווסטרשייררוטב ווסטרשייר21 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרקישואים, פרוס דקקישואים, פרוס דק