זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -30 דקות. אם יש לך חומץ יין, רוטב עגבניות, שמן זית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב תפוחי האדמה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחמניות בטטות תפוחי אדמה כקינוח. מתכונים דומים: מוסקה צמחונית, מוסקה צמחונית, ו מוסקה צמחונית.
הוראות
1
ביצוע פטה מזויף: קוביית טופו לתוך 1 " קוביות.לצלול במים רותחים & מבשלים במשך כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
סלט מעורב עלים, שטוף ויבש
רוטב סויה 1 כף שומשום
2
ניקוז.
3
להקציף יחד מים, מיסו, חומץ & מלח.
מרכיבים שתצטרך
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
מיסו
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
4
הוסף טופו למרינדה. מערבבים בעדינות ומקררים. להשרות לפחות 2 ימים - עד 1 שבוע. לנער את המיכל מעת לעת.לפני השימוש, להסיר מרינדה מטופו & להתפורר טופו עם אצבעות. השתמש בתוך 2 שבועות אחרי שהוא התפורר. הערה צדדית; בן 2 שלי ממש אוהב את זה בכוחות עצמו!מנקודה זו זה צריך לקחת בערך 3 שעות:."זיעה" פרוסות חצילים בשכבה אחת על מגבות על ידי זליגת בנדיבות עם מלח (כשר או רגיל) במשך 45 דקות - 1 שעה, קרישה כל 15 דקות בערך, להעיף אחרי 30 דקות ומלח בצד השני. לשטוף לאחר חצילים החל להיראות חום בצבע. לאחר מכן לסחוט עם הידיים כדי להסיר כמה שיותר מים ככל האפשר, מסיימת עם לסחוט כמה מגבות נייר. קבוצות קטנות של סחיטה יש צורך. טובלים את פרוסות חצילים מיובשות בקמח כדי לייפות קלות את שני הצדדים. מטגנים ב 1/4 " שמן עד הקצוות משחימים קלות בצד אחד + 2 דקות בצד השני.
מרכיבים שתצטרך
1 שקית תרד טרי
תלת עצות, גזוז
לוראן מטבח מקצועי®
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(צינור גדול)
רוטב סויה 1 כף שומשום
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
5
ניקוז על מגבת או על מתלה קירור.בעוד חצילים מזיעים, מחממים תנור ל 35
מרכיבים שתצטרך
1 שקית תרד טרי
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
קו נייר אפייה w / קלף.
ציוד שתשתמש בו
שעועית אספרסו מכוסה בשוקולד מריר
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
7
מורחים תפוחי אדמה באופן שווה ואופים במשך 30 דקות.כמו כן, בעוד חציל מזיע, עבור רוטב "בשר":.
מרכיבים שתצטרך
1 שקית תרד טרי
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
8
מוסיפים מים רותחים ל-TVP.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
חלבון ירקות מרקם
9
מוסיפים את רוטב ווסטרשייר ומערבבים בעדינות. במחבת, בצל מטגן בשמן 1 כפית עד מכרז.
מרכיבים שתצטרך
12 עד 16 לחמניות סנדוויץ'
20 פרוסות זוקיני דקות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
10
להוסיף שום, להמשיך לבשל במשך 1-2 דקות על אש נמוכה med.
מרכיבים שתצטרך
צרור תרד טרי (בערך
11
מוסיפים TVP, חומץ, רוטב עגבניות, אורגנו, פטרוזיליה, מלח, פלפל וקינמון. Stir.To להרכיב: מחממים תנור ל 400 מעלות.גריז או שמן צלחת אפייה 8x8 או 9x9 זה לפחות 2" גבוה.מכסים את החלק התחתון עם 1/2 של החצילים, ואז 1/2 של תפוחי האדמה, ואז 1/2 של זוקיני (לא מבושל), ואז כל תערובת הבשר ו 1/2 של פטה מזויף.סיום על ידי שכבות שאר החצילים, תפוחי אדמה, קישואים ו "פטה".
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
יכול דיאט קרם סודה
1 שקית תרד טרי
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
עד 3 קישואים בינוניים, מגוררים גס (בערך
פחיות) מרק עוף דל נתרן
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
8 (U-12) שרימפס
סלט מעורב עלים, שטוף ויבש
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
(צינור גדול)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
חלבון ירקות מרקם
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
12
אופים במשך 1 שעה.בעוד הוא אפייה, להכין את רוטב בשמל אשר תוסיף מוסקה ולהמשיך לבשל עד שעה הוא למעלה:.ממיסים את השמן או החמאה, מקציפים ברציפות כשמוסיפים את הקמח, ואז מוסיפים לאט את החלב. שמור על זה עד שזה מתחיל להתעבות אשר יקרה פתאום. כאשר זה קורה, לכבות את החום ולהוסיף 1/4 c ביצה מקצף (אופציונלי) ואת המלח.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
לוראן מטבח מקצועי®
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
(צינור גדול)
(קיבלר)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
13
להקציף שוב רק כדי mix.At בשלב זה זה זה יכול להיות 20-30 דקות לתוך בישול. קח את מוסקה ושופכים את רוטב בשמל באופן שווה מעיל. נסו למלא פערים גדולים. אם יש לך תוספת, פשוט לשפוך אותו באמצע, זה צריך להתפשט קצת בזמן הבישול.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
14
מפזרים קלות עם קינמון. חזרה לתנור זה הולך להשלים את סך של 1 שעה לבשל. להיות בטוח שיש בשמל קצת בראונינג לפני לוקח את זה רק בשביל המראה.
מרכיבים שתצטרך
יכול דיאט קרם סודה
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
15
בואו לשבת במשך 20 דקות לפני ההגשה.אם אתה רוצה לעשות קדימה, להכין צלחת ופשוט לא להפוך את רוטב בשמל עד שאתה מוכן לתקוע אותו בתנור. אותו הדבר עם הקפאה. אין רוטב בשמל למקפיא.