קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות14
ציון בריאות41
מגזין

מוסקה כבש וחציל

מוסקה כבש וחציל
מתכון טלה וחצילים מוסקאן מוכן תוך כ 45 דקות, והוא בהחלט מצוין חלב חינם ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. מנה אחת מכילה עד 9 גר' של חלבון, 10 גרם של שומן, וסך הכל 188 קלוריות. והוא יספק כ 14 מנות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם עגבניות שזיף, יין, טחון כלמשטח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו מוסקה חצילים, מוסקה חצילים בגריל, ו מוסקה כבש (מתכונים דומים).

הוראות

1
פיל, מלח, ולשטוף את החצילים אם תרצה בכך (ראה הערה "הכנת חצילים לבישול" להלן).
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
2
מניחים תפוחי אדמה בסיר ומוסיפים מספיק מים כדי לכסות אותם. מעל חום בינוני גבוה להביא אותם לרתיחה ומרתיחים קלות במשך 5 דקות. מגניב, לחתוך לפרוסות 1/8 אינץ', ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
מחממים כ 1 כף שמן זית במחבת מעל חום בינוני גבוה עד שהוא מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מוסיפים את החצילים לשמן החם כמה פרוסות בכל פעם ומטגנים את פרוסות החצילים, פונים לפי הצורך, עד רך וצבע קל, 2 עד 3 דקות בכל צד.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
דַק-דַק-
5
להעביר מתלה לנקז בזמן שאתה לטגן את החצילים הנותרים, הוספת שמן יותר למחבת לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
1
חום 1 כף שמן זית במחבת.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מוסיפים את הבצל ומבשלים על אש בינונית גבוהה, ערבוב לעתים קרובות, עד מכרז, 10 עד 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
3
מוסיפים את הבשר ואת לבשל על אש בינונית, ערבוב לעתים קרובות, עד הבשר מאבד את המראה הגולמי שלה, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
4
מוסיפים את העגבניות, השום, ציפורן, קינמון, עלה דפנה, allspice, מלח, פלפל, ועל 1/2 כוס מים. מבשלים עד עבה ומלא טעם, על 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
גב שומן חזירגב שומן חזיר
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
שום גויה®שום גויה®
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
5
מוסיפים את רסק העגבניות והיין האדום וממשיכים להתבשל עד שהיין יפתח ניחוח מתוק, כ-10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
6
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
7
כדי להרכיב את מוסקה: לפזר את פירורי הלחם בתבנית אפייה עמוקה, מלבנית.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
8
מניחים שכבה של חצי פרוסות החצילים על פירורי הלחם.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
9
מוסיפים את רוטב הבשר ומפיצים אותו לשכבה זוגית.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
10
מניחים שכבה אפילו של תפוחי אדמה פרוסים על הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
11
מוסיפים את החצילים הנותרים בשכבה זוגית על רוטב הבשר.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
12
יוצקים את רוטב הגבינה על החצילים.
מרכיבים שתצטרך
רוטב גבינהרוטב גבינה
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
13
אופים, חשוף, עד רוטב הגבינה הוא עבה וזהוב חום ואת החצילים הוא רך מאוד, על 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב גבינהרוטב גבינה
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
14
תן מנוחה מוסקה במשך כ 20 דקות לפני חיתוך והגשה.
1
מתכונים רבים להורות לך מלח חצילים לפני שאתה מבשל אותו. יש אומרים שהצעד הזה הוא הכרחי כי הוא מושך החוצה כל מרירות בחציל.אנחנו חושבים שזה רעיון טוב, אפילו אם החציל לא גדול או מריר. Drawingout חלק מהלחות בחציל מתמוטט הירקות קצת, כך שהוא לא מתנהג כמו הרבה כמו ספוג לשמן כאשר אתה מטגן אותו.לקלף את החצילים אם אתה רוצה ולפרוס את החצילים לדרישחצילות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-דַק-
2
מניחים את הפרוסות במסננת ומכניסים את המסננת לגדולה.
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
3
מפזרים את הפרוסות בנדיבות עם מלח כשר ולתת להם לנוח עדהמלח מתחיל לצייר לחות על פני השטח, כ 20 דקות. יש לשטוף את החצילים ביסודיות, לתת לנקז, כתם יבש.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
4
Reprinted with permission from One Dashes by The Culinary Institute of America ©2006 Lebhar-Friedman Books