מוסקה עם חצילים ופלפלים ויוגורט בשמל
המתכון מוסקה עם חצילים ופלפלים ויוגורט בשמל יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 45 דקות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 8 מנות. מנה אחת מכילה 487 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 26 גרם שומן. לך לחנות ותביא יין, חלב, קרטון יוגורט ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. נסו מוסקה בריא עם רוטב בשמל ללא גלוטן, מוסקה (חצילים אפויים ובשר בקר עם רוטב בשמל), ו איך לעשות מוסקה בריא עם רוטב בשמל ללא גלוטן (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים חצילים בקערה גדולה; מפזרים 1 כפית מלח.
בואו לעמוד 30 דקות. לשטוף ולנקז; לטפוח יבש עם מגבות נייר.
יוגורט כפית על כמה שכבות של מגבות נייר כבדות; להפיץ עד עובי 1/2 אינץ'. כיסוי עם מגבות נייר נוספות; בואו לעמוד 10 דקות.
לגרד לתוך קערה באמצעות מרית גומי; לכסות להכניס למקרר.
מניחים חצי פרוסות חצילים על מחבת מטאטא מצופה ספריי בישול; צלייה 6 דקות בכל צד או עד השחמה קלה. חזור על הליך עם החצילים הנותרים.
חותכים פלפלים לחצי לאורכו; להשליך זרעים וממברנות.
מניחים חצאי פלפל, צד העור למעלה, על מחבת broiler; לשטח עם היד. לצלות 15 דקות או עד מושחר.
מניחים בשקית ניילון zip-top; חותם.
בואו לעמוד 15 דקות; לקלף.
מניחים את פרוסות תפוחי האדמה על מחבת מטאטא מצופה ספריי בישול; מטגנים 7 דקות לכל צד או עד זהב משני הצדדים.
סדר פרוסות תפוחי אדמה בתחתית צלחת אפייה 13 x 9 אינץ ' מצופה ספריי בישול. למעלה עם פרוסות חצילים. מסדרים חצאי פלפל על חצילים.
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה.
להוסיף כבש; לטגן 5 דקות או עד השחמה, ערבוב להתפורר.
מוסיפים בצל; מטוגנים 5 דקות. מערבבים עגבניות ו 5 המרכיבים הבאים (עגבניות דרך מקל קינמון); מביאים לרתיחה. להפחית את החום, ומבשלים 8 דקות.
מפזרים 1/2 כפית מלח 1/8 כפית פלפל שחור; להשליך מקל קינמון. כפית על חצאי פלפל.
כפית קלות את הקמח לתוך כוס מדידה יבשה, ורמה עם סכין.
מערבבים את שמן הזית והקמח בסיר גדול על אש בינונית, תוך ערבוב עם מקצף. מבשלים במשך 3 דקות, ערבוב לעתים קרובות.
מערבבים את היוגורט והחלב המנוקז.
מוסיפים את תערובת יוגורט לתערובת קמח, ערבוב ברציפות; לבשל עד עבה (לא להרתיח).
הסר מהחום; מערבבים 3/4 כוס גבינה, 1/4 כפית מלח, 1/8 כפית פלפל שחור, קורטוב של אגוז מוסקט, וחלמונים ביצה.
כפית את הרוטב על תערובת הטלה; מתפשט בזהירות, להפעיל סכין סביב קצה חיצוני כדי לאפשר רוטב לרוץ לתוך צלחת (צלחת יהיה מלא מאוד).
מניחים על תבנית אפייה מרופדת בנייר כסף.
אופים ב 400 במשך 45 דקות או עד חום זהוב תוסס.