קושימומחה
מוכן ב25 שעות
מנות8
ציון בריאות32
מגזין

מוסקה קרואטית

מוסקה קרואטית
המתכון מוסקה קרואטי יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 25 שעות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 8 מנות. מנה אחת מכילה 673 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 41 גר' של שומן. אם יש לכם שיני שום, חמאה, ביצים וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. מתכונים דומים: קרואטי "zgvacet", פאי תפוחים קרואטי, ו כרוב כבוש, דרך קרואטית.

הוראות

1
חותכים X בתחתית כל עגבניה עם סכין חיתוך חדה עגבניות blanch יחד בסיר 6-8 ליטר של מים רותחים 10 שניות.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
2
מעבירים עגבניות עם כפית מחוררת לקערה של קרח ומים קרים כדי להתקרר. לקלף את העור עם סכין קילוף, החל מקצה הבקיע, ולהשליך. קוצצים דק עגבניות.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
3
לקלף תפוחי אדמה לחתוך לפרוסות מעט פחות מ 1/4 אינץ ' עבה.
מרכיבים שתצטרך
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
4
שמן חום בסיר 4 עד 5 ליטר מעל חום גבוה בינוני עד שהוא רושם 188° על מדחום. מטגנים תפוחי אדמה ב 6 קבוצות, מתהפכים מדי פעם, עד הזהב, כ 6 דקות לכל אצווה, העברה עם כף מחורץ מגבות נייר לניקוז. (להחזיר שמן370 בין קבוצות.)
מרכיבים שתצטרך
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
5
מחממים חמאה בסיר כבד רחב של 6 עד 8 ליטר על חום גבוה בינוני עד שהקצף שוכך, ואז מוסיפים בצל ושום וסאוטה, מערבבים מדי פעם, עד שזהוב, כ -8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
6
מוסיפים בשר בקר וסוטא, מערבבים מדי פעם ושוברים גושים גדולים בכפית עץ, עד שהבשר כבר לא ורוד, כ -6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
7
מוסיפים עגבניות, מלח ופלפל ומבשלים, מערבבים מדי פעם, עד שכמעט כל הנוזל מתאדה, 15 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
רוטב טבסקו מקומטרוטב טבסקו מקומט
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
8
הסר מהחום ומערבבים בפירורי גבינה ולחם עד רק בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
9
מסדרים שליש תפוחי אדמה, חופפים מעט, בחמאה 13-על ידי 9 אינץ ' צלחת אפייה זכוכית, ולאחר מכן להפיץ עם חצי תערובת בשר. חזור על שכבות עם תפוחי אדמה ובשר, שהסתיים בשכבה שלישית של תפוחי אדמה.
מרכיבים שתצטרך
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
פלפל אדום, חתוך לשלישיםפלפל אדום, חתוך לשלישים
1
לשים מתלה תנור בעמדה באמצע ולחמם תנור ל 191°.
ציוד שתשתמש בו
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
2
לטאטא יחד חמאה, ביצים, חלב, גבינה ופירורי לחם עד רק בשילוב, ואז לשפוך באופן שווה על תפוחי אדמה.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
3
אופים עד חום זהוב מבעבע בקצוות, 35 עד 40 דקות. מגניב מעט לפני ההגשה.
ציוד שתשתמש בו
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק