מוסקה קרואטית
המתכון מוסקה קרואטי יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 25 שעות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 8 מנות. מנה אחת מכילה 673 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 41 גר' של שומן. אם יש לכם שיני שום, חמאה, ביצים וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. מתכונים דומים: קרואטי "zgvacet", פאי תפוחים קרואטי, ו כרוב כבוש, דרך קרואטית.
הוראות
חותכים X בתחתית כל עגבניה עם סכין חיתוך חדה עגבניות blanch יחד בסיר 6-8 ליטר של מים רותחים 10 שניות.
מעבירים עגבניות עם כפית מחוררת לקערה של קרח ומים קרים כדי להתקרר. לקלף את העור עם סכין קילוף, החל מקצה הבקיע, ולהשליך. קוצצים דק עגבניות.
לקלף תפוחי אדמה לחתוך לפרוסות מעט פחות מ 1/4 אינץ ' עבה.
שמן חום בסיר 4 עד 5 ליטר מעל חום גבוה בינוני עד שהוא רושם 188° על מדחום. מטגנים תפוחי אדמה ב 6 קבוצות, מתהפכים מדי פעם, עד הזהב, כ 6 דקות לכל אצווה, העברה עם כף מחורץ מגבות נייר לניקוז. (להחזיר שמן370 בין קבוצות.)
מחממים חמאה בסיר כבד רחב של 6 עד 8 ליטר על חום גבוה בינוני עד שהקצף שוכך, ואז מוסיפים בצל ושום וסאוטה, מערבבים מדי פעם, עד שזהוב, כ -8 דקות.
מוסיפים בשר בקר וסוטא, מערבבים מדי פעם ושוברים גושים גדולים בכפית עץ, עד שהבשר כבר לא ורוד, כ -6 דקות.
מוסיפים עגבניות, מלח ופלפל ומבשלים, מערבבים מדי פעם, עד שכמעט כל הנוזל מתאדה, 15 עד 20 דקות.
הסר מהחום ומערבבים בפירורי גבינה ולחם עד רק בשילוב.
מסדרים שליש תפוחי אדמה, חופפים מעט, בחמאה 13-על ידי 9 אינץ ' צלחת אפייה זכוכית, ולאחר מכן להפיץ עם חצי תערובת בשר. חזור על שכבות עם תפוחי אדמה ובשר, שהסתיים בשכבה שלישית של תפוחי אדמה.
לשים מתלה תנור בעמדה באמצע ולחמם תנור ל 191°.
לטאטא יחד חמאה, ביצים, חלב, גבינה ופירורי לחם עד רק בשילוב, ואז לשפוך באופן שווה על תפוחי אדמה.
אופים עד חום זהוב מבעבע בקצוות, 35 עד 40 דקות. מגניב מעט לפני ההגשה.