קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 40 דק.
מנות4
ציון בריאות14
מגזין

מוסקט ג'לי עם אוכמניות

מוסקט ג'לי עם אוכמניות
מוסקט ג'לי עם אוכמניות לוקח בערך 4 שעות ו -40 דקות מתחילתו ועד סופו. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת של מנה זו מכילה סביב 5 גרם חלבון, 3 גרם שומן, ובסך הכל 462 קלוריות. אם יש לך אוכמניות, מוסקט, סוכר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. לא הרבה אנשים באמת אהבו את התבלין הזה. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון ספוני של 51%, שהוא מוצק. נסו אוכמניות בג'לי מוסקט, אוכמניות בג'לי מוסקט, ו ריבס וג'לי מוסקט עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
הכניסו את האוכמניות לקערה, פזרו 1 כף מהסוכר, וסובבו את הרוזמרין בידיים כדי לשחרר את השמנים האתריים וזרקו אותו מעל. זרקו בעדינות את פירות היער לאיחוד ותנו להם לשבת לספוג את הטעם בזמן שאתם מכינים את ג ' לי המוסקט.
מרכיבים שתצטרך
מים נוספיםמים נוספים
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
ענבים אדומים ללא גרעיניםענבים אדומים ללא גרעינים
מוסקטומוסקטו
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
שלב את המוסקט, מיץ הלימון, קליפת התפוז ושאר הסוכר ובסיר כבד והניח על אש בינונית-נמוכה. מבשלים ומערבבים, עד שמופיעות בועות קטנות סביב הסיר והאלכוהול מתחיל להתאדות; בערך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
אלכוהולאלכוהול
מוסקטומוסקטו
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
משרים את יריעות הג ' לטין במים קרירים למשך 2 דקות לריכוך*, ואז מסירים אותם וסוחטים את עודפי המים.
מרכיבים שתצטרך
גיליון ג ' לטיןגיליון ג ' לטין
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
4
מסירים מהאש ודגים את רצועות התפוז.
מרכיבים שתצטרך
3 מקלות בייגלה3 מקלות בייגלה
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
5
מוסיפים את הסדינים ג ' לטין לתוך היין החם וממשיכים לבשל במשך 1 דקה נוספת, תוך ערבוב להתמוסס לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
גיליון ג ' לטיןגיליון ג ' לטין
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
6
תנו לג ' לי להתקרר מעט למשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
7
* אם באמצעות אבקת ג ' לטין, להשרות 2 כפות מים קרים במשך 3 דקות, ולאחר מכן להוסיף לתערובת יין חם.
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
8
ממלאים 4 כוסות מרטיני או יין רבע מהדרך באוכמניות; שופכים בזהירות את ג ' לי המוסקט על הגרגרים כדי למלא את הכוסות למעלה. מצננים עד לג ' ל ומתייצבים היטב, לפחות 4 שעות או עד לילה.
מרכיבים שתצטרך
מים נוספיםמים נוספים
ענבים אדומים ללא גרעיניםענבים אדומים ללא גרעינים
4 בוקאצ'יני מוצרלה טריים, כל אחד בקוטר 1 אינץ'4 בוקאצ'יני מוצרלה טריים, כל אחד בקוטר 1 אינץ'
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
9
מקשטים את ג ' לי המוסקט בקצפת ונענע; מגישים אותו עם יתרת המוסקט.
מרכיבים שתצטרך
קליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונליקליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונלי
מוסקטומוסקטו
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)