קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות1
ציון בריאות82
מגזין

מועדון בקר עם צ'יפס Cajun

מועדון בקר עם צ'יפס Cajun
מועדון בקר עם צ'יפס Cajun הוא חלב חינם ומספק כ 1 מנות. המתכון הזה מכסה %48 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 19 גרם חלבון 53 גרם של שומן, וסך הכל 912 קלוריות. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. 337 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה עובד היטב כמנה עיקרית. זה הוא מחיר סביר מתכון לאוהדים של מזון קריאולי. אם יש לך עלי חסה, מלח, חרדל דיז'ון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 35 דקות. נסו Cajun Chicken Club, כריך הודו Cajun, ו פסטה עוף Cajun (מועדון סודי) (מתכונים דומים).

הוראות

1
תנור חום 200c / 180c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
מניחים את הצ ' יפס על מגש אפייה שאינו מקל, לזרוק עם שמן ו Cajun תיבול, ואז להתפשט בשכבה אחת. פופ בתנור ואופים, פונה פעם אחת, במשך 20-25 דקות או עד זהב פריך. עונה.בינתיים, מערבבים את המיונז, עירית וחרדל בקערה קטנה ועונה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פחית (3 Oz) רסק עגבניות1/2 פחית (3 Oz) רסק עגבניות
2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים
(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
תערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיקתערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיק
רוטב הודו, מחומםרוטב הודו, מחומם
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
מורחים את התערובת על 2 של פרוסות לחם.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
4
שכבה 1 פרוסת ממרח עם צנוניות ואבוקדו.
מרכיבים שתצטרך
גבינת מוצרלה רזה חלקית חתוכה לקוביות (קוביות של 1/2 אינץ')גבינת מוצרלה רזה חלקית חתוכה לקוביות (קוביות של 1/2 אינץ')
1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
5
מניחים את הפרוסה השנייה, פרוש בצד, על גבי ומוסיפים את בקר מלח וחסה. למעלה עם החתיכה האחרונה.
מרכיבים שתצטרך
בשר משומרבשר משומר
חופן זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסחופן זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
6
חתוך ומאובטח עם מקלות קוקטייל אם אתה רוצה, ואז לשרת לצד הצ ' יפס.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 אונקיות סודה לימון-ליים1-1/2 אונקיות סודה לימון-ליים
רוטב הודו, מחומםרוטב הודו, מחומם
ציוד שתשתמש בו
מקלות קוקטיילמקלות קוקטייל

יין מומלץ: אלברינו, יין ורדים, סוביניון בלאן

Cajun עובד ממש טוב עם אלברינו, יין רוזה, וסוביניון בלאן. יינות אלכוהול נמוכים אלה ישלימו את החום במנות cajun מתובלות, במקום להפוך את הפה לשרוף יותר. Granbazan Etiquetan Ambar Albarino עם דירוג 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 25 דולר לבקבוק.
Granbazan Etiqueta Ambar Albarino
Granbazan Etiqueta Ambar Albarino
צבע זהוב חיוור, עם רפלקסים מבריקים של לימון לכיוון הקצה. מורכבות חוש הריח הגדולה, המשקפת בבירור את המאפיינים הזניים עם ניחוחות של פירות טריים זרע, אננס, תפוח ירוק, לימון ובננה. Mouthfilling עם חומציות פריך. טעם לוואי אלגנטי, מאוזן ונעים.