מועדון בקר עם צ'יפס Cajun
מועדון בקר עם צ'יפס Cajun הוא חלב חינם ומספק כ 1 מנות. המתכון הזה מכסה %48 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 19 גרם חלבון 53 גרם של שומן, וסך הכל 912 קלוריות. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. 337 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה עובד היטב כמנה עיקרית. זה הוא מחיר סביר מתכון לאוהדים של מזון קריאולי. אם יש לך עלי חסה, מלח, חרדל דיז'ון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 35 דקות. נסו Cajun Chicken Club, כריך הודו Cajun, ו פסטה עוף Cajun (מועדון סודי) (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום 200c / 180c מאוורר / גז
מניחים את הצ ' יפס על מגש אפייה שאינו מקל, לזרוק עם שמן ו Cajun תיבול, ואז להתפשט בשכבה אחת. פופ בתנור ואופים, פונה פעם אחת, במשך 20-25 דקות או עד זהב פריך. עונה.בינתיים, מערבבים את המיונז, עירית וחרדל בקערה קטנה ועונה.
מורחים את התערובת על 2 של פרוסות לחם.
שכבה 1 פרוסת ממרח עם צנוניות ואבוקדו.
מניחים את הפרוסה השנייה, פרוש בצד, על גבי ומוסיפים את בקר מלח וחסה. למעלה עם החתיכה האחרונה.
חתוך ומאובטח עם מקלות קוקטייל אם אתה רוצה, ואז לשרת לצד הצ ' יפס.
יין מומלץ: אלברינו, יין ורדים, סוביניון בלאן
Cajun עובד ממש טוב עם אלברינו, יין רוזה, וסוביניון בלאן. יינות אלכוהול נמוכים אלה ישלימו את החום במנות cajun מתובלות, במקום להפוך את הפה לשרוף יותר. Granbazan Etiquetan Ambar Albarino עם דירוג 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 25 דולר לבקבוק.
![Granbazan Etiqueta Ambar Albarino]()
Granbazan Etiqueta Ambar Albarino
צבע זהוב חיוור, עם רפלקסים מבריקים של לימון לכיוון הקצה. מורכבות חוש הריח הגדולה, המשקפת בבירור את המאפיינים הזניים עם ניחוחות של פירות טריים זרע, אננס, תפוח ירוק, לימון ובננה. Mouthfilling עם חומציות פריך. טעם לוואי אלגנטי, מאוזן ונעים.