קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות4
ציון בריאות13
מגזין

מופולטה

מופולטה
מופולטה יכול להיות רק קריאולי מתכון שאתה מחפש. מנה עיקרית זו כוללת 705 קלוריות, 25 גרם חלבון, ו 64 גרם שומן למנה. מתכון זה משמש 4. המתכון הזה מכסה 20% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. גשו לסופר וקנו כיכר לחם עגול, סלרי, פימנטו, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 30 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 49%. הציון הזה מוצק. מתכונים דומים: מופולטה, מופולטה, ו מטבל מופולטה.

הוראות

1
בסיר קטן שלבו 1/2 כוס מהשמן, הגזר, הסלרי, הכרובית, האורגנו, הטימין ו -3 כפות מים. מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים, מכוסים, עד שהירקות מעט רכים, כ -6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
זיתים בשלים שלמיםזיתים בשלים שלמים
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
גב שומן חזירגב שומן חזיר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
מעבירים את תערובת הירקות לקערה קטנה ומערבבים פנימה את הזיתים, הפימנטו והמלח. מניחים בצד להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
פימיינטוס פרוס דק או פלפל אדום קלויפימיינטוס פרוס דק או פלפל אדום קלוי
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
כאשר סלט ירקות הזית התקרר, מערבבים פנימה את הפטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
4
פורסים את הלחם לשניים לאורכו. בעזרת הידיים, גורפים את החלק הפנימי של כל חצי לחם כדי ליצור כיס רדוד.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה
5
מברישים את החלק הפנימי של המחצית העליונה עם 2 כפות השמן הנותרות. ממלאים את חצי הלחם התחתון בסלט ירקות הזית ואורזים אותו בידיים.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
6
שכבו את הפרובולון, המורטדלה והסופרסטה מעל הסלט (מבלי לתת לשום לתלות מעל הצדדים). מכסים בחצי הלחם העליון ועוטפים היטב את הכריך בניילון.
מרכיבים שתצטרך
מורטדלהמורטדלה
SoppressataSoppressata
פרובולוןפרובולון
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
7
מניחים את הכריך על קרש חיתוך או גיליון אפייה ולשקול אותו עם חפץ כבד, כגון מחבת ברזל יצוק, לפחות 1 שעה או עד 3 שעות.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
8
מוציאים את הניילון וחותכים את הכריך לרבעים או שישיות.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
9
מגישים.

יין מומלץ: אלברינו, יין ורדים, סוביניון בלאן

קייג ' ון עובד ממש טוב עם אלברינו, יין רוזווילי וסוביניון בלאן. יינות אלכוהול נמוכים וטאנינים נמוכים אלה ישלימו את החום במנות קאג ' ון חריפות, במקום לגרום לפה לשרוף יותר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא קאדר ים המלכה אלברינו. יש לו 4.1 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 22 דולר.
מלכת הים קאדר אלברינו
מלכת הים קאדר אלברינו
על האף, היין הזה פורץ עם הדרים מתובלים ומלוחים מלוחים. יש היבט פריחת תפוז מפתה לזווג תווי בננה והל עדינים. אתה בהחלט יכול להריח את השפעת הים על היין הזה שכן ישנם תווים מלוחים המדברים עם האוקיאנוס השקט הסמוך. הערות פרח לבן הם אי פעם כל כך נוכחים, אבל הדרים מלוחים מלוחים הוא הנהג. על החיך, היין הזה מלא טאנג ואנרגיה. האלברי שלנו אף פעם לא חסר חומציות. למעשה, ניהול חומציות גבוהה זו מהווה את אחד האתגרים הגדולים ביותר שלנו, ובכל זאת זו המתנה הגדולה ביותר שלנו. יש מכלול עשיר של הדרים, פירות לבנים, פירות אבן וטרופיים שכולם מכוסים בחומציות בהירה מההתחלה ועד הסוף. רעננות מתמשכת ומינרליות מכתירה את אלברי אנואו כזן אחד שהוא מלכת הים.