מוצרלה וסלט בזיליקום עם ויניגרט עגבניות
Mozzarellan וסלט בזיליקום עם ויניגרט עגבניות עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון זה נטול גלוטן וצמחוני יש 370 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 30 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך מיץ עגבניות, צנוברים, חרדל דיז'ון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב מלח הים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בראוניז מלח ים פטל כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו סלט עגבניות ומוצרלה עם ויניגרט בזיליקום, סלט חגיגי עם עגבניות, בזיליקום ומוצרלאן בויניגרט שמנת, ו עגבניות, מוצרלה וסלט בזיליקום (מתכונים דומים).
הוראות
להפחית מיץ עגבניות על אש נמוכה בסיר קטן עד שהוא יוצר סירופ סמיך. בינתיים, בשר קצוץ.
מערבבים מיץ עגבניות מופחת, חומץ, חרדל ושאלוט.
לטאטא כל הזמן, לטפטף לאט בשמן בוטנים עד שהתערובת גדלה בנפח בחצי. לאט לשלב שמן זית עד נפח התערובת הוא כפול מה זה היה לפני תוספת של כל שמן. מתבלים קלות במלח ופלפל.
יש לשטוף ולייבש פלפלים חצי לאורכו. מעיל עם שמן בוטנים ולסדר את העור בצד על מגש אפייה מצופה קלף או גיליון עוגיות. לטגן על גבוה ככל קרוב אלמנט החימום ככל האפשר עד עורות הפלפלים הם חרוך שלפוחיות. לאטום פלפלים בשקית ניילון במשך כמה דקות להזיע. לגרד גבעולים וזרעים עם החלק האחורי של סכין ולהסיר עורות עם האצבעות. פרוסה דקה.
צנוברים צנים במחבת קטנה על אש נמוכה עד חום זהוב בהיר וריחני.
הסר עלי בזיליקום מגבעולים ושקע במים קרים במשך 1 עד 2 דקות כדי להסיר כל חצץ. יבש ביסודיות עם טווה סלט או מגבות נייר. לגרוס, לשטוף, יבש radicchio.
חותכים מוצרלה לקוביות גדולות.
לזרוק יחד פלפלים קלויים, צנוברים, בזיליקום, רדיקיו, ומוצרלה בקערת סלט גדולה. טעם ויניגרט על עלה בזיליקום ותבלינים נכונים. לזרוק סלט עם ויניגרט ומגישים מיד על צלחות צוננות.